Отрязани маркучи!!!
Започната от SAMO MERC!, 01 фев 2008 - 13:19:00
22 мнения по тази тема
Публикувано 01 февруари 2008 - 13:19
Здравейте сега видях че имам отрязано едно маркуче малко, намира се отгору на левия калник над релето за свещите - там има някакъв електрически клапан мисля. Ако някой знае какво може да е имало там и за какво е било може да пише, благодаря предварително !
Публикувано 01 февруари 2008 - 13:26
А какъв е автомобила,ако не е тайна?
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 01 февруари 2008 - 13:57
Предполагам говориш за дизел, защото на бензина не знам да има реле на свещите.Здравейте сега видях че имам отрязано едно маркуче малко, намира се отгору на левия калник над релето за свещите - там има някакъв електрически клапан мисля. Ако някой знае какво може да е имало там и за какво е било може да пише, благодаря предварително !
Каквато и да е колата, съветвам те да разбереш къде отива прекъснатия маркуч и да го пресвържеш отново. Нещо е побългарявано - обаче факта е че в БГ няма и не е имало автомобилостроене .
Публикувано 01 февруари 2008 - 14:20
Гледам на кафе. Виждам,че автомобила му е 124 250D 91г. и който има такъв може да помогне на колегата.Ако може да разбере сам къде отива този маркуч няма да пита.Къде е отбора на 124-ките? Имате думата.
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 01 февруари 2008 - 14:42
Асен Босев спи сега, иначе веднага би реагирал даже със снимков материал...
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 01 февруари 2008 - 15:59
Значи извинявам се колата е 124 250 Дизел 1991 година Май месец!Ще направя снимки сега да ви олесня !
Публикувано 01 февруари 2008 - 16:02
Познал съм!Значи извинявам се колата е 124 250 Дизел 1991 година Май месец!Ще направя снимки сега да ви олесня !
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 01 февруари 2008 - 16:16
Писах по-горе,че пия кафе и чета съседния пост на колегата.Това не е истина - е как я позна бре?
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 01 февруари 2008 - 17:57
никой ли незнае за какво е това нещо и за какво е служило и най - вече защо е отрязано?
Публикувано 01 февруари 2008 - 17:59
Маркучето е за регулиране на фаровете!То не е срязано, просто в него се пъхат едни пластмасови тръбички които отиват кам левия и десния фар.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни