Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Потресен съмИдиот с бМв

• Please log in to reply
25 replies to this topic

#16 ppp

ppp

Чирак

• Потребители на форума
  • 141 Posts:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    W164

Posted 02 February 2008 - 00:18

Просто са комплексирани голфаджий.

Ето тава опреление се чудех как до го дефенирам от доста време . В този вид е просто перфектно :icon_welldone:
  • 0

#17 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4,552 Posts:
  • Град:София
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Posted 02 February 2008 - 01:45

аз па съм потресен от това
нарочно не съм изтрил номерата

Публикувано изображение
Публикувано изображение
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#18 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Posts:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
Garage View Garage

Posted 02 February 2008 - 04:24

PPP, незнам защо както и говориш (на диалект) , така и пишеш, също и с доста правописни грешки (прЕбирам, прЕближават, мА настига,тоС тръгва,напраО шах,,крАстовище...и други такива).Сякаш никога не си ходил на училище :dontknow:
Или просто си бил твърде стресиран от ситуацията. :rolleyes: Все пак, радвай се, че си се отървал,щото можеше да стане и по-лошо. Кой нормален човек носи и вади срещу друг пистолет (а и най-вероятно незаконен) ?!? :0_evil: Защо в тая наша държава всеки си мисли, че другите са му длъжни с нещо, било то и на пътя. По-добре не си губи времето с тоя олигофрен, жалко само, че не си видял номера му, той (номера) е само за тоя сайт, който случайно намерих. Трябва такива уроди да им се съобщават номерата тук на показ за другите :icon11: http://www.road.bg/
А пък там в онова поле " Проверка на регистрационен номер " да се провериява що за уроди има по нашенските шосета. :ph34r:
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#19 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 02 February 2008 - 05:01

:offtopic1: За втори пореден пьт в една и сьща градина има случаи на натровени деца с лекарства.Аз от това сьм потресен,а иначе идиоти колко искаш.Пак си се измькнал поне :icon_coolgrin:
  • 0
.

#20 ppp

ppp

Чирак

• Потребители на форума
  • 141 Posts:
  • Автомобил:
    W164

Posted 02 February 2008 - 09:07

fiveq изобщо не обръщах внимание на правописа когато писах.. sorry :blush:

btw Същия ден се бях регистрирал в road.bg и точно заради този сайт и полицията исках да му видя номера .

• 0

#21 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5,223 Posts:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Posted 02 February 2008 - 09:26

аз па съм потресен от това
нарочно не съм изтрил номерата

Публикувано изображение
Публикувано изображение

Какво те учудва, това е колата на беден студент, купена от закуски, да се правим на гъзар и после никаква подръжка.... нормално, доста честро слещано явление, вътре ще е сигурно някакъв курник... и така :kill_myself:
  • 0

logo-600-1002.png

#22 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,517 Posts:
  • Град:София

Posted 02 February 2008 - 11:06

Какво те учудва, това е колата на беден студент, купена от закуски, да се правим на гъзар и после никаква подръжка.... нормално, доста честро слещано явление, вътре ще е сигурно някакъв курник... и така :kill_myself:

A може да просто на някой циганин.
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#23 Esper

Esper

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,531 Posts:
  • Град:Pernik

Posted 02 February 2008 - 11:38

Патлака имаше влияние ф/у това да не спра единствено защото аз и приятеля ми не носихме нашите, което в бъдеще ще бъде променено ..... в каква държава живеем , да трябва да се разхождаш въоръжен за да оцелееш....

Аз затова избягвам да нося моя на път, въпреки че очевидно там се размахва най-много :censored:
Лошото е, че в такива моменти действията се диктуват от адреналина а не от разума.
Ако носеше желязо, вероятността от кофти развръзка щеше да бъде много по-голяма отколкото в твоя случай.
Така че не е това решението.
Поне за мен не е решението да нося желязо за да се чувствам по-сигурен.
Нож с 2 остриета е това.
Оръжие се вади само ако си решен и си сигурен, че ще го ползваш. Иначе много свинско може да стане...
  • 0

879897.png

#24 san bernar

san bernar

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Posts:

Posted 02 February 2008 - 12:23

Колегата РРР се възмущава, но дори и така, както чета за случилото се прозира, че и той май не се е държал както трябва. Някой е искал да го изпревари, там където не трябва - ами пусни го да си троши главата, понамали малко, поотбий и го пусни първи да влезе в опасното кръстовище, а не набивай спирачки пред него. Не че и аз не съм постъпвал неправилно, но напоследък ПОЧТИ поумнях. И за разни пищови говори - това, ако е в момента и си афектиран, може. Но да мине време и да съжаляваш, че не си носил оръжие......

Ама наистина ли си мислите сериозно, че някой ще се съобрази дали карате МБ или Голф, та дори и ВАЗ. Какви диваци има, като им падне пердето - убиват те като нищо. Един ден влизам в Мосю Бриколаж, а пред мен двама на по 35 години разговарят. Единият таксиджия, возил от летището шефа на Практикер,чужденец. " Разговор - " ...и онзи цървул( чужденецът) си поиска 2та лева ресто, представяш ли си?). Какво самочувствие само- един таксиметров шофьор нарича "цървул" един образован, с високо обществено и социално положение човек. Казвам го, за да видите, че има хора, за които авторитети не съществуват. Нито правила.

Най-добре е да карате КРАЗ, околовръст опасан с релса - като онези колички, дето се блъскат в лунапарковете.

Колега РРР, помисли малко, успокой се, и след няколко дни ще видиш, че вината е наполовина твоя. Винаги я търси най-напред в себе си.
  • 0

#25 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4,188 Posts:

Posted 02 February 2008 - 12:49

Не зная дали е по темата :dontknow:

„10-те божи заповеди” на шофьорите според Ватикана

1.Не убивай.

2.Пътят трябва да е за теб средство за единение между хората, а не смъртоносно зло.

3.Вежливостта, почтеността и предпазливостта ще ти помогнат да се справиш с непредвидени събития.

4.Бъди великодушен и помагай на ближния си в нужда, особено на жертвите на злополуки.

5.Колите не бива да са за теб израз на сила и власт, повод за грях.

6.С доброта убеждавай младите и не чак толкова младите да не шофират, когато не са в състояние да го правят.

7.Подкрепяй семействата на жертвите на злополуки.

8.Помири виновните шофьори и техните жертви, когато дойде подходящият момент, така че да могат да изпитат освобождаващата сила на прошката.

9.Закриляй по-уязвимия на пътя.

10.Бъди отговорен към другите.
Източник : Ватикана

Аз бих добавил:
Не прави това,което НЕ искаш на теб да ти направят.
  • 0

#26 ppp

ppp

Чирак

• Потребители на форума
  • 141 Posts:
  • Автомобил:
    W164

Posted 02 February 2008 - 22:33

Колега san bernar не ме разбирай погрешно, ако беше тръгнал да ме изпревари щях да му дам път , но първо идва и ми се навира , после тръгва да ме изпреварва, но се отказва .През цялото това време аз си карам абсолютно еднакво- нормално и тогава последва намалянето на крастовището и т.н.

Както и да е . Ако има такива хора записвайте им номерата и се обаждайте в КАТ и road.bg Това е нормалния начин да се разправяш с такива говеда :dontknow:

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users