Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Потресен съмИдиот с бМв

• Please log in to reply
25 мнения по тази тема

#1 ppp

ppp

Чирак

• Потребители на форума
  • 141 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    W164

Публикувано 31 януари 2008 - 22:09

Колеги ходих малко до Аксаково(на няколко километра от Варна) и се пребирам съвсем спокойно , но не бях с моята кола а с един голф 2 , но карах аз ..... та карам си и гледам някви фарове в далечината и се преближат бързо..... аз продължавам да си карам..... маняка ма настига и направо ще ми мине отгоре ...... почвам да ме изпреварва в завой като след 50 метра следва кръстовище на което сме без предимство ..... аз съм напрао шах от действията на тоя и продължавам да си карам...... на крастовището натиснах малко по рязко спирачките да са усети че нещо кара близко и да са усети ..... включихме се аз първа кола след кръстовището и тос тръгва да ме изпреварва като ми свири и са опитва да ме изблъска от пътя..... сече ми пътя пуска ми аварийни .... аз реших че не ми се занимава и да проявя разум защото това беше 1 много дълъг ден .... и си мисля че всичко е ОК ..... но бмв-то и неговия стопанин решават че трябва да има проблеми ....видях как се цъкна лампата в колата и извади патлак .... като съответно продълшаваше да ми пуска авариини и да се опита да ме спре посредата на доста големи кръстовища и подобни .... накрая за финал са опита да ме изтласка в мантинелата , но успях да се измъкна като той запраши напред и повече не го видях ...... Опитах се да го настигна (имаше 2-ма човека в колата) , но голфчето не успя. Исках да му видя номера и да се обадя в КАТ , но уви.... сега ще го потърся този индивид... чудя се дали да пусна това нещо и в БМВ форума..... искам да са срещнем малко с този около 35 годишен джентълмен и да си поговорим....
В момента съм леко изнервен ... моля простети ми глупавото писане и не ясната реч(по-късно ще го редактирам)

Този индивид следщия път когато го видя ко иска и с калашник да излезе , ще поеме мноооогооооооо !!!!!!

В26..... беше номера на бмв-то сива Е 34 седан
  • 0

#2 ppp

ppp

Чирак

• Потребители на форума
  • 141 Мнения:
  • Автомобил:
    W164

Публикувано 31 януари 2008 - 22:22

Не съм сигурен дали ако бях с мерцедеса щеше да го направи това .... малко ме съмнява. Но и да го беше направил там съм подготвен с леко бойно снаражение :icon_coolgrin:

Случвало ми са е да са псуваме ,да се затавяме и подобни, но това до сега не ми се беше случвало. Мисля че направих правилно като не спрях....

А за това че колата е бмв ..... има една тема в бмв форума която не искам да споменавам , но да речем че е това

Преди харевах баварките, но някой хора не могат да разберат че това не е самолет и не ги прави нещо повече ... потресен съм ....
  • 0

#3 RADO Troyan

RADO Troyan

Чирак

• Потребители на форума
  • 92 Мнения:
  • Град:Troyan

Публикувано 31 януари 2008 - 23:34

Споко колега тъпънари има навсякъде!!!Добре си направил, че не си спрял и си избегнал един "конфликт"!Трябвало е да му запомниш номера.
  • 0

#4 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 31 януари 2008 - 23:36

Постъпил си правилно, първото нещо което трябваше да направиш е да му запишеш номера и след това TO BE CONTINUE...
  • 0

logo-600-1002.png

#5 damian-123

damian-123

Чирак

• Потребители на форума
  • 73 Мнения:
  • Град:Троян

Публикувано 31 януари 2008 - 23:55

е като кара БМВ да не е хванал господ за оная работа бе...деиба селяндуритему прости...че несъм аз със 123ката да ми сече пътя няма и да спра еба..о във лаиното... така е в България става опасна работа секи се надува като се качи във по нова и мощна кола :madcroud:
  • 0

#6 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 01 февруари 2008 - 00:00

е като кара БМВ да не е хванал господ за оная работа бе...деиба селяндуритему прости...че несъм аз със 123ката да ми сече пътя няма и да спра еба..о във лаиното... така е в България става опасна работа секи се надува като се качи във по нова и мощна кола :madcroud:

Каква нова и мощна кола е Е34 с LPG? :slap:
  • 0

logo-600-1002.png

#7 ppp

ppp

Чирак

• Потребители на форума
  • 141 Мнения:
  • Автомобил:
    W164

Публикувано 01 февруари 2008 - 13:16

Анализирахме , анализирахме .... и пак и пак и пак ..... тос явно беше решил,че трябва да правим екек .... и ще го получи :boxing:

Проблема е че много хора с бмв-та са такива ..... не разбраха че сега е 2008 а не 95-та и мутрите не карат 3-ки и 5-чки за по няколко хиляди лв.

И после карайте спокойно ..... закони макони .... ако евентуално беше станло нещо съм 100 % аз ще съм виновен.
  • 0

#8 Веселин Р.

Веселин Р.

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 47 Мнения:
  • Град:Еаst Side Варна

Публикувано 01 февруари 2008 - 14:05

Анализирахме , анализирахме .... и пак и пак и пак ..... тос явно беше решил,че трябва да правим екек .... и ще го получи :boxing:

Проблема е че много хора с бмв-та са такива ..... не разбраха че сега е 2008 а не 95-та и мутрите не карат 3-ки и 5-чки за по няколко хиляди лв.
И после карайте спокойно ..... закони макони .... ако евентуално беше станло нещо съм 100 % аз ще съм виновен.

Да ти кажа много ми напомняш на мен.В месеца средно по 2 пъти искат да слизат да ме бият щото си мислят че като карат големи коли и са хванали Господ за шлифера.
Ама и аз съм си келеш признавам си и не се давам.Сега карам новото Мицубиши колт CZ3 (с 2 врати) 1.3 V16 95кс , сив металик , високо изпълнение.Много съм доволен от количката , но искам да си купя C-класа 202 купе със доста по-сериозен двигател :) живот и здраве.
Та да ти кажа и аз срещам много такива бабаити ама да не ти пука.Нема им се даваш.И да знаеш че си постъпил абсолютно правилно като не си спрял.Заеби тоя комплексар със старата баварка и си гледай кефа.Няма да му падаш на нивото я?! :4036:
  • 0
Е друго си е V-образния бензинец...

#9 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1517 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 01 февруари 2008 - 19:07

Най вероятно е бил дрогиран. И щом е вадил пищов- в най-лошия случай боен незаконен, то този не е обикновен наркоман дето висне по подлезите, а да кажем дребен дилър. В предвид цените на въпросните коли, те са най-обичайния избор на хора от криминалния контингент. Абе с такива по добре да нямаш разправия - дрогирани са като безсмъртни и въобще не мислят.
Постъпил си разумно. В такива случай и аз бих направли така - да не спирам.
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#10 коцев

коцев

Напреднал

• Потребители на форума
  • 445 Мнения:
  • Град:Ловеч
  • Автомобил:
    190 D 2.5 1988г

Публикувано 01 февруари 2008 - 21:57

Колега при такива положения още щом си видял че те наближава с голяма скорост то отбивай колкото можеш вдясно и го пускай да си чупи главата .
Сега малко като чета написаното нещо не мога да схвана ситуацията . Гледам постати е от 12.30 часа значи е станало по светло време . Защо той е светнал лампата в колата при условие че е ден ? Та пустия му номер ще ти извади очите как не го видя , а видя че вади пищов ? Бая трябва да си се поуплашил. :(
  • 0

#11 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 01 февруари 2008 - 21:59

Колега, направил си правилния избор!
По-добре с кофти чуство, че си се махнал, отколкото ти или той в болница или някъде на хладно с етикет на крака.
В единия случай - кофти за теб, че заради глупост си пострадал, в другия - пак за теб, че ще го лежиш за читав тоя изрод с БМВ-то.
Запали МУ една свещичка, че и без това на такива животът им е със средна продължителност около 30 години.

:icon_welldone:
  • 0

#12 ppp

ppp

Чирак

• Потребители на форума
  • 141 Мнения:
  • Автомобил:
    W164

Публикувано 01 февруари 2008 - 22:58

Сега малко като чета написаното нещо не мога да схвана ситуацията . Гледам постати е от 12.30 часа значи е станало по светло време . Защо той е светнал лампата в колата при условие че е ден ? Та пустия му номер ще ти извади очите как не го видя , а видя че вади пищов ? Бая трябва да си се поуплашил. :(

Аз до колкото виждам темата е побликувана в "Вчера, 10:09 PM " т.е. 31.1.08 , а случката стана около 21.30 ...

За уплаха .... не бих казал ... ако на следващия ден (днес) нямах изпит щях да спра най-верояно , но просто целия ден беше просто супер и не ми трябваше някакъв идиот за капак.

Вече се поуспойх ... но все още мисля да го намеря и да си получи каквото заслужава.... ами ако беше някой по страхлив човек или по-неопитен шофьор.... щеше да ги отрепе направо .... затова ме хвана яд в последствие ...

Патлака имаше влияние ф/у това да не спра единствено защото аз и приятеля ми не носихме нашите, което в бъдеще ще бъде променено ..... в каква държава живеем , да трябва да се разхождаш въоръжен за да оцелееш....

За сега издирването на този не върви особено добре, но утре ще отида лично да го потърся .
  • 0

#13 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 01 февруари 2008 - 23:11

Ще чакаме продължение, хвани някой да снима та да му се смее цел свят на бабаита :boxing:
  • 0

logo-600-1002.png

#14 J0R0_1978

J0R0_1978

Чирак

• Потребители на форума
  • 165 Мнения:
  • Град:Ботевград
  • Автомобил:
    Мерцедес W124 300D-1988г.

Публикувано 01 февруари 2008 - 23:13

По-добре не го търси да си губиш времето.Идиота си е идиот и неможеш да го промениш.Той сам ще си строши кухата глава и да знаеш,че това сигурно ще е скоро. :4036:
  • 0
Публикувано изображение

Публикувано изображение

#15 ivanhow

ivanhow

Майстор

• Потребители на форума
  • 865 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W203 220CDI 143hp ex
    Mercedes W211 E500 306 hp

Публикувано 02 февруари 2008 - 00:00

Тури си го на к..а да не ходи пеши.99% от тия с БМВ (ботилка минерална вода) са пълни въздухари.Всяка вечер се събират пред блока на моята приятелка и си мерат пишките.А дефакто хвалят някакви миксери по 1.6 около 100к.с. Лично съм се дърпал с такъв и ако ти кажа какви оправдания имаше после.Просто са комплексирани голфаджий. Мани ги тоя дроги утепани
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни