Mercedes G 400 CDIInfo
Започната от Ico24, 31 яну 2008 - 21:38:45
5 мнения по тази тема
Публикувано 31 януари 2008 - 21:38
Здравейте. Харесъл сам си G 400 CDI 2001 г. на 132000 км ,но чух че имали някакви проблеми с двигателите.По точно че турбокомпресорите им гърмяли а също и скоростните кутий. Бих желал да чуя мнението на някой който има такъв джип.
Публикувано 31 януари 2008 - 21:52
немам такъв,...но ми се налага да ги поправям често!
,...ще добавя и кекавата верига,....дълга е 3 метра и се сменя на 150000км,....задължително,...иначе ще има тумба -лумба!
,...ще добавя и кекавата верига,....дълга е 3 метра и се сменя на 150000км,....задължително,...иначе ще има тумба -лумба!
Публикувано 31 януари 2008 - 22:20
Не ми казвай, че и на GL 320 CDI, стават такива работи, че до 2 дена съм извън гаранцията!немам такъв,...но ми се налага да ги поправям често!
Публикувано 01 февруари 2008 - 08:35
немам такъв,...но ми се налага да ги поправям често!
Дай ми малко повече информация какво точно им поправяш. Кое им е слабото място ?
Публикувано 02 февруари 2008 - 04:10
Не ми казвай, че и на GL 320 CDI, стават такива работи, че до 2 дена съм извън гаранцията!
400 модела е двойно турбо,осмак.Слави се като мотора който грее и ебава мамицата на турбинките,главите му слаби по сьщата причина,колянов вал,а и веригата познай защо е 3 метра как каза Лункса
Да не споменаваме проблема който имаше с генератора колега от форума сьс сьщия мотор.
Твойта е друга,ти си малко шестаче,а не огромен осмак с интеркулар и двойна турбина,твоя е добре,не сьм чел поне да ревьт от модела за разлика от моята БИВША МЕЧТА 400ЦДИ
Ицо,и аз нямам,че и не ги правя за разлика от Лункса,но като се разчете човек малко из форумите и става ясно еле ако мотора му е бил в сьнищата.Като нов е майка си и баща си,след 5 годинки е почти на цената на 270 модела.За голямо сьжаление не е доизпипан и малки проблеми няма,все са по една шапка пари ако ти е голяма главата,ако ли не...............една каска
.
Публикувано 02 февруари 2008 - 04:21
Лунксе,ти им кажи за автоматиката 7G-TRONIC............дисктроник,спеедтроник............на баба му фьрчилото,ревьт от тоя модел,като вьрви го обожават,но има случаи на клекнали мотори на по 135 000 километра,мотори сьс строшени колянови валове.Не сьм карал такова,само на книга тва.
.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни