Чистачкатасам се пуска
Започната от ramige, 31 яну 2008 - 10:31:00
8 мнения по тази тема
Публикувано 31 януари 2008 - 10:31
МБ 124 200ТЕ комби карам си аз и изведнъж чистачката се вклучи без да я пипам после спря след около 30мин. пак сама . Някой имал ли е подобен проблем ? не вярвам да има сензор за дъжд 91г. ,че ако имаше то що не се вклучи като вали !!!!!!! Помогнете ако можите . Благодаря предварително !
Публикувано 31 януари 2008 - 17:13
ми отиваи на маистор ама сте иде6 когато чеистачката се е самовключила иначе нищо не може да види маистора.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 31 януари 2008 - 19:26
това е невъзможно няма никакъв синхрон в вклучването нито в продължителноста или предлагаш да стоя 1меец пред майсора и да чакам да се вклучи ,ами ако се пусне баш като си тръгнами отиваи на маистор ама сте иде6 когато чеистачката се е самовключила иначе нищо не може да види маистора.
Публикувано 01 февруари 2008 - 13:03
ами това е просто по идея - понеже сам бил то4но такв маистор по тока - и кат доиде някои и каже ами едикога си едикакво си прави ама сега не гоправи .... каквото и да мериш в момента то си е ок.
то че може да се направи някаква профилактика и да с е огледа сиситмата може ама в такав случаи може всичко да си е наред (даже в 99% си е наред)
то че може да се направи някаква профилактика и да с е огледа сиситмата може ама в такав случаи може всичко да си е наред (даже в 99% си е наред)
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 01 февруари 2008 - 15:19
абе аз така и не разбрах за коя точно чистачка става въпрос?
предната или задната
предната или задната
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Публикувано 01 февруари 2008 - 16:25
предната колега за задната знам ,че се вклучва когато дам задна скорост и работи предната . мойто си е мистерияабе аз така и не разбрах за коя точно чистачка става въпрос?
предната или задната
Публикувано 01 февруари 2008 - 20:46
Умрело ти е лостчето, случва се мисля....
Публикувано 01 февруари 2008 - 21:24
Някъде из форума бях описал отварянето на лостчето на чистачката, та и бях поснимал даже.
Да предупредя - при свалянето на капачката - има една МНОГО БЪРЗА пружинка.
На мен проблемът ми беше, че натискайки лоста, за да пръсне - не включваше помпичката за вода. поправих го елементарно с леко притискане на една контактна повърхност.
Успех!
Да предупредя - при свалянето на капачката - има една МНОГО БЪРЗА пружинка.
На мен проблемът ми беше, че натискайки лоста, за да пръсне - не включваше помпичката за вода. поправих го елементарно с леко притискане на една контактна повърхност.
Успех!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни