210 нема палене без ключ,...заеби всекви букси отдоле и отгоре....
некоя от първите 202 може да се подпали без ключ,...но кой ще отключи волана,...требе взлом!
Чист и брутален взлом!
LINX, те точно така са я гепили - счупили са ключалката с нещо и са освободили волана.
Поне така ми обясниха.
Остави си помпата,заеби я,мисли как да спреш горивото ПРЕДИ нея.Електромагните клапан преди помпата и копче някакво някьде,другото е ташак.Аларми,имобилайзери,говна.................спри му дизела и си готов,ще мине 2 преки ако и толкова успее и ще спре.Това най-много го мразят крадците,не ме питай от кьде знам ма сьм раснал на готини места,в готини училища с готини приятели. ![:rolleyes:](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Босе, знам ги тея партизански работи. Ама на мен не ми е била целта да се пазя по този начин.
Не съм връзвал и никакви външни имота от аларми и други такива външни секюрити джаджи.
При наличие на каско, вероятността да ми се случи нещо такова е пренебрежимо малка.
А дори и да се случи, няма да толкова страшно.
Въпреки че, сега като пускам тръба за печката от резервоара нищо не ми пречи да монтирам такъв клапан някъде на кофти място.
Ама не знам от къде да намеря подобен. Тези гъзарските за бензина дали ще станат?
Не ми се иска да слагам такъв на много проветриво и мокро място, щото по дифолт гъзарските аксесоари не са правени много за екстремални условия.
Вода, прах, кал, мърсотия... По-добре виреят на сухо и високо
Газта и обркръжението и са нежни и рехави душици.
Ти къв клапан си ползвал точно? От какво може да се приспособи за подобна цел?
Ако се върнем на въпроса, все някак са я запалили гадовете.
Та затова се питам дали няма някаква такава задна вратичка.
Не вярвам да са рязали и шунтирали около помпата - поне на новите соленоида дето спира горивото е доста добре защитен.
Трудно биха стигнали лесно до него и то за норматив.
Любопитството уби котката - кво да правя...
И на второ място се чудя как да не се хвана за палците ако нещо се сбъга електрониката на път.
Ама хич и нямам вяра, ей...