Този пост е редактиран от hektor: 01 февруари 2008 - 14:16
преместена от общ форум
Не можах да открияСервеза на Петко
Започната от I_Vladimirov, 30 яну 2008 - 15:12:52
4 мнения по тази тема
Публикувано 30 януари 2008 - 15:12
Колеги ил аз съм къорав или нещо бъркам адреса Братя Миладинови 14 между стамболииски и тодор алескандров в тая тясна уличка сервиз не видях.
Публикувано 30 януари 2008 - 15:29
Там е,там е... Ако си с кола, влизаш в улицата от "Т Александров" към "Ал.Стамболийски" и след 25-30м вляво тротоара е задигнат като спуска и след железната врата те чакат майсторите в халето /бивш гараж на таксита,по-късно сервиз на УБО,в който е работил Петко/...
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 30 януари 2008 - 15:32
Колеги ил аз съм къорав или нещо бъркам адреса Братя Миладинови 14 между стамболииски и тодор алескандров в тая тясна уличка сервиз не видях.
Toj не се вижда така, защото е навътре в приземен етаж.... Като се движиш както е отворена улицата, около средата в ляво, срещу уч. двор, там е входа и е в безистена. Това е бивш сервиз на УБО и е скрит, не е двор с коли вътре, разбираш ли? Обикновено отпред има мерцове или на улицата, или на подхода.
Публикувано 30 януари 2008 - 16:57
И къде се очава в тази еднопосочна улица човек да паркира за да отиде до сервиза.
Публикувано 30 януари 2008 - 17:32
И къде се очава в тази еднопосочна улица човек да паркира за да отиде до сервиза.
Има голяма реклама на Мобил. Може да влезеш направо в сервиза или пред вратите му за да питаш каквото искаш.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни