Свети ми лампа на таблото - Защо?W124
Started by SAMO MERC!, 29 Jan 2008 - 21:14:37
10 replies to this topic
Posted 29 January 2008 - 21:14
Здравейте на всички фенове на мерцедес вчера си купих Мерцедес 124 250 Дизел 05.91година и съм влюбен в него, интересува ме днес ми светна лампата на таблото на която е нарисувана лампичка в дясно до тази на АБС-а. Някой може ли да ми каже какъв може да е проблема - изгоряла ми е крушка по таблото, защото проверявах всички форове мигачи габарити и т.н. работят и интересното е че като тръгна някой път не свети и след няколко минути светвя !Благодаря Ви предварително !
Posted 29 January 2008 - 21:21
Здравейте на всички фенове на мерцедес вчера си купих Мерцедес 124 250 Дизел 05.91година и съм влюбен в него, интересува ме днес ми светна лампата на таблото на която е нарисувана лампичка в дясно до тази на АБС-а. Някой може ли да ми каже какъв може да е проблема - изгоряла ми е крушка по таблото, защото проверявах всички форове мигачи габарити и т.н. работят и интересното е че като тръгна някой път не свети и след няколко минути светвя !Благодаря Ви предварително !
Изгоряла ти е крушка на стопа.
Веднъж като натиснеш спирачката и светва.
Остава да свети докато не угасиш колата.
ПС: Сега погледнах годината - не съм сигурен дали при теб контрола на стоповете е по този начин.
Все пак не пречи да погледнеш дали има зависимост между светването на лампата и натискането на стопа.
Posted 29 January 2008 - 21:42
Аз пък както си карам на същата кола като колегата и понякога ми светва лампата за подгрева.
Направо не знам...
Спирам, гася, пак паля и потеглям - воала вече не свети.
Моля, ако някой знае нещо да помага.
Направо не знам...
Спирам, гася, пак паля и потеглям - воала вече не свети.
Моля, ако някой знае нещо да помага.
Само вселената и човешката глупост могат да бъдат безкрайни.
Posted 29 January 2008 - 21:45
Провери ли вещите?
Posted 29 January 2008 - 22:40
Провери крушките на задния номер ако няма изгоряла ти прави проблем от фасунгата на предните габарити.
При мене габарита свети но не дава хубава маса и като зачистих гнездото се оправи И лампата изгасна.
При мене габарита свети но не дава хубава маса и като зачистих гнездото се оправи И лампата изгасна.
Posted 29 January 2008 - 23:53
Снимай тази лампа и не му мисли повече, така ще ти кажем със сигурност за какво иде реч
Posted 29 January 2008 - 23:57
Благодаря на всички отзовали се утре ще проверя вашите предположения и ще пиша за проблема ако успея да го отстраня, но първо ще започна от стоповете , тъй като лампата не светва като запаля и като търгна да карам а след време т.е. след като натисна спирачките сигурно незнам не съм сигурен, утре ще проверя, още един път искренно благодаря на всички !!!
Posted 31 January 2008 - 17:44
Откри ли проблема?Кажи защо светеше лампата ако си я оправил?Благодаря на всички отзовали се утре ще проверя вашите предположения и ще пиша за проблема ако успея да го отстраня, но първо ще започна от стоповете , тъй като лампата не светва като запаля и като търгна да карам а след време т.е. след като натисна спирачките сигурно незнам не съм сигурен, утре ще проверя, още един път искренно благодаря на всички !!!
Posted 01 February 2008 - 13:16
Здравейте проблема вече е оправен с Ваша помощ, колегата Esper беше прав имаше изгоряла крушка на стопа, смених я и всичко е на 6! Благодаря още един път за полезното инфо а колега ти с мерседеса софия окръг от къде си щотото аз съм от Правец.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users