Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Питане относно окачване на Мерцедес CLK

• Please log in to reply
18 мнения по тази тема

#1 Dannyto

Dannyto

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 7 Мнения:

Публикувано 29 януари 2008 - 16:55

Искам да попитам окачването на CLK като на C класата на Мерцедес ли е?
И возията като на C класата ли е...
  • 0
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение
Дея-Мария 18.IV.2006г

#2 xeac

xeac

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 36 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 29 януари 2008 - 17:25

да ти кажа , нямам наблюдения върху Ц класата , но почти съм сигурен че нямат нищо общо.
До сега не намерих нищо общо с нито един модел , освен някакви супер дребни детайли и то повече в интериора. :dontknow:
  • 0
MB CLK 200 Convertible
MB A Class

#3 Dannyto

Dannyto

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 7 Мнения:

Публикувано 29 януари 2008 - 21:24

xeac,благодаря ти все пак.
  • 0
Дея-Мария 18.IV.2006г

#4 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 29 януари 2008 - 21:45

По скоро си е на Е класа возията от тази на Ц.
  • 0
.

#5 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2100 Мнения:
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 30 януари 2008 - 02:08

CLK-то W208 не се ли води спортната версия на W210 ? Ако е така би трябвало да си вози като Е класа, но зависи какво е дали авангард, елеганс, AMG имат разлика в возенето.
  • 0

#6 Esper

Esper

Майстор

• Потребители на форума
  • 1531 Мнения:
  • Град:Pernik

Публикувано 30 януари 2008 - 03:23

CLK-то W208 не се ли води спортната версия на W210 ? Ако е така би трябвало да си вози като Е класа, но зависи какво е дали авангард, елеганс, AMG имат разлика в возенето.

:icon_welldone:

Чиста 210-ка, наследника на 124 купе.
За окачването не знам, може би е малко по-твърдо - нали концепцията му е леко спортна.
Колега има такова, ако толкова те интересува - мога да проверя ;)
  • 0

879897.png

#7 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 30 януари 2008 - 06:27

Кьде сьм чел все пише,че вьпреки спортния си вид това си вози нормално,а не спортно.И не е лека кола сьщо ако така да изглежда / или поне на мен де /.Тук работата на келешите е пьрво окачването да барнат,после джанти 18 поне,после спирачки от Е55...............ма тва друга тема.

Верно е,че се води наследник на Е класата или по-точно купето на 124,модела 210 не се предвиждал да има купе и те решили да извадят цяла нова гама,че и моторите им сьшите.
  • 0
.

#8 Dannyto

Dannyto

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 7 Мнения:

Публикувано 30 януари 2008 - 16:28

Много ви благодаря за информацията.Значи това ще е следващата кола :rolleyes:
  • 0
Дея-Мария 18.IV.2006г

#9 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 30 януари 2008 - 19:33

:icon_coolgrin: Защо точно тази?
  • 0
.

#10 Dannyto

Dannyto

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 7 Мнения:

Публикувано 31 януари 2008 - 18:45

Ами поради много причини.Искахме кола,която да има возия,да е със спортен дух,да е и красива и здрава,защото минахме през италианска кола :sleep: ,през Опел,френска и е време за един Мерцедес.
Бяхме се насочили към C класата,но аз не я харесвам :blush:/женски работи/ ,затова CLK .
  • 0
Дея-Мария 18.IV.2006г

#11 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 31 януари 2008 - 18:59

:icon_coolgrin: Е това и на мен ми харесва повече от Цедката,но двувратка,детенце / ако е ваше това на снимката/............не е ли по-добре една Е класичка за тия пари?
  • 0
.

#12 Dannyto

Dannyto

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 7 Мнения:

Публикувано 31 януари 2008 - 19:26

:icon_coolgrin: Е това и на мен ми харесва повече от Цедката,но двувратка,детенце / ако е ваше това на снимката/............не е ли по-добре една Е класичка за тия пари?

Дам и аз съм за двувратка.Щерката е наша,дам :)
Видях я на снимки вътре,мисля че отзад ще и удобно във CLK.Все пак ме интересува има ли достатъчно място ...
E класа има един наш съсед,някакви не ми харесва много,но тази вечер ще разгледаме по подробно и тях
  • 0
Дея-Мария 18.IV.2006г

#13 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 31 януари 2008 - 19:41

210 и на мен не ми харесва много,не ги приех някак си с тия фарове и тоя задник ма всеки си има вкус,а и не винаги се водим по него.На мен кабрио ми се кара ма се налага 4 врати да тьрся. :rolleyes: Място на задната седалка има,но зависи тате колко му е чатала,че като опьне краци и много може да не остане.Ма и детето малко де,кога му стане тясно ше се смени колата.

Интересно ми беше просто,младо семейство,а двувратка тьрси.Обикновенно ги тьрсят гьзета разни или на секретарката бижуто се води. :rolleyes:
  • 0
.

#14 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 01 февруари 2008 - 11:49

Така CLK не е Е класа купе ами е CL-kompakt както SLK e SL-kompakt. Както SL е големия кабриолет с твърд таван така SLK е малкия кабриолет с твърд таван, така CL е голямото Купе,а CLK е голямото купе. Иначе CLK си е C класа и като размери и като окачване е сигурно има разлики, но е много по-Ц класа отколкото Е :)
  • 0
W211-Avantgarde

#15 xeac

xeac

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 36 Мнения:

Публикувано 01 февруари 2008 - 13:34

Така CLK не е Е класа купе ами е CL-kompakt както SLK e SL-kompakt. Както SL е големия кабриолет с твърд таван така SLK е малкия кабриолет с твърд таван, така CL е голямото Купе,а CLK е голямото купе. Иначе CLK си е C класа и като размери и като окачване е сигурно има разлики, но е много по-Ц класа отколкото Е :)

Незнам кое какво купе е , но тоя ЦЛ (втората генерация W215) толко ми се кара ,че бих се отказа от всичко :bigemo_harabe_net-110:

Дам и аз съм за двувратка.Щерката е наша,дам :)
Видях я на снимки вътре,мисля че отзад ще и удобно във CLK.Все пак ме интересува има ли достатъчно място ...
E класа има един наш съсед,някакви не ми харесва много,но тази вечер ще разгледаме по подробно и тях

А ЦЛК-то изобщо не е малко , въпреки че е дву-вратка и мисля че ще сте доволни ;)
Трябва само да се има предвид ,че е 3+1 т.е. 4-местно и седалкит трябва да се бутат напред преди да се качва някой отзад :)
Но трябва да се погледне и от другата страна , а именно че няма отварящи се врати и прозорци отзад , което е голям + за родители с малки деца :icon_coolgrin:
Така че аз реших - ЦЛКто е вашата кола !!! :icon_welldone:

:)

П.С. Ако с нещо мога да бъда полезен (да го покарате , разгледате и т.н.) - свиркайте , а пък в замяна , бих сръчкал малко тоя пистак лятото :tongue:
  • 0
MB CLK 200 Convertible
MB A Class

3 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 3 гости, 0 анонимни