Добър ден на всички съфорумци.Радвам се ,че вече съм част от този форум в който наистина виждам че всички разбирате . Сега към въпроса , прегледах 15 стр. с теми пробвах 3 варианта в търсачката на форума (нищо не намерих)ама съм нов с Мерцедесо та да си питам . На тос моя модел дали се намира някъде врътка за нагласяне на фаровете или трябва да се регулират отпред . И втори така тъпичък вече ама се мъчих в Google и пак останах с пръст в ..... ауспуха , на капачката за горивото ми пише налягането на гумите но е в PSI или PIS и неможах да си изчисля колко е това ако може да ми помогнете ще см много благодарен.
С уважение : Н.Новаков
Здравейте!Съвсем пресен ваш съфорумец :)първи въпрос относно C 220 Prestige '95
Започната от niky_nBG, 29 яну 2008 - 12:07:37
2 мнения по тази тема
Публикувано 29 януари 2008 - 12:07
Публикувано 29 януари 2008 - 12:14
Еми ако имаш предвид за височината на фаровете има една врътка тоно до мястото откъдето си включваш фаровете.Доколкото знам(не че съм го ползвал ) то се включва ако ти клекнала колата,сиреч караш нещо в багажника.Има 3 позиции и мести фаровете надолу ако не се лъжа.Ако бъркам нека ме поправят колегите
За да минавате за джентълмен,са нужни две неща:винаги да вадите цигарата от устата си,когато се целувате,и никога да не правите забележка на дама,която неправилно носи торба с цимент!
C180 1.8 1996 Classic
C180 1.8 1996 Classic
Публикувано 29 януари 2008 - 12:20
ООО бърз отговор Благодаря за което . Но не помага за съжаление знам я аз тази врътка ама я няма там където е на другите модели
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни