Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Желая да си купя C-класа 1999год.Дайте малко инфо за колата

• Please log in to reply
8 мнения по тази тема

#1 Веселин Р.

Веселин Р.

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 47 Мнения:
  • Град:Еаst Side Варна

Публикувано 26 януари 2008 - 14:27

Да ви кажа честно никога не съм се и качвал даже в тази кола , но на визия много ми допада.Моля за обща информация по автомобила от типа как вози , разходи на гориво , силни и слаби страни на автомобила.Понеже съм от Варна и си набелязах една цетка , но още не съм ходил да я видя.За собствениците на такъв автомобил сигурно ще им е интересно да въведът бъдещ фен на марката :)
  • 0
Е друго си е V-образния бензинец...

#2 cfenn

cfenn

Чирак

• Потребители на форума
  • 68 Мнения:

Публикувано 27 януари 2008 - 00:45

колега дай малко повече информация за колата-например дизел ли е или бензин на колко км е- каква версия е Елеганс Класик Спорт или Есприт :)
  • 0

#3 Веселин Р.

Веселин Р.

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 47 Мнения:

Публикувано 27 януари 2008 - 01:11

Oу простете...хич ме няма.
Ами мисля си за С230 бензин с идеята да е спортно изпълнение.
Уви ако се наложи ще търся съдействие от братята от бившото ГДР :beer:
  • 0

#4 cfenn

cfenn

Чирак

• Потребители на форума
  • 68 Мнения:

Публикувано 27 януари 2008 - 09:32

Ами колега аз имам Ц200 бензин и съм доволен. За Ц230 знам че е по нов мотор който заменя през 96та мисля ц220. Иначе съм чувал само добри неща за 2.3 Като вървеж е напълно достатъчен. Ако си се ореантирал към версия Спорт е добре да знаеш че те са с по твърдо окачване и по малко екстри. Иначе огледай колата за ръжда и най добре я мини през сервиз. Успех :)
  • 0

#5 Веселин Р.

Веселин Р.

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 47 Мнения:

Публикувано 27 януари 2008 - 18:03

Чудесно чудесно.Правата да ти кажа аз съм любител на спортните коли (както много мои връстници) , но също така и на класиката.
Интересно ми е тези С-класи имат ли блокаж на диференциала?За АВС със сигурност знам :)
А и показват ли някъкви дефекти характерни за този клас автомобили.Това също ме интересува.
Питам щото като си взема кола на по 100,000 километра нормалко е да сменя това онова след покупката.
Мерси много.
  • 0

#6 zaaax

zaaax

Чирак

• Потребители на форума
  • 148 Мнения:

Публикувано 27 януари 2008 - 18:13

Чудесно чудесно.Правата да ти кажа аз съм любител на спортните коли (както много мои връстници) , но също така и на класиката.
Интересно ми е тези С-класи имат ли блокаж на диференциала?За АВС със сигурност знам :)
А и показват ли някъкви дефекти характерни за този клас автомобили.Това също ме интересува.
Питам щото като си взема кола на по 100,000 километра нормалко е да сменя това онова след покупката.
Мерси много.

Колега ако колата е на 100 000 км. няма да има какво да сменяш освен маслата и филтрите....но мен малко ме съмнява да намериш Мерцедес на 100 000 км.....моят съвет е да се поразровиш хубаво във форума и да се ориентираш на какви километри се продават мерцедесите втора , за да не кажа трета употреба..... ;)
  • 0

#7 Веселин Р.

Веселин Р.

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 47 Мнения:

Публикувано 27 януари 2008 - 18:28

Мерси ще го имам предвид.
  • 0

#8 Alenn

Alenn

Напреднал

• Потребители на форума
  • 263 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Volvo C30 2007

Публикувано 27 януари 2008 - 19:57

Колега, помисли също и за някаква защита на комутатора от крадци, защото после да не съжаляваш. :madcroud: Много ги крадат, препоръчвам ти да я държиш на платен паркинг или в гараж, аз така веднъж се опарих като си я държах пред блока, но имах късмет и не са успели да го вземат. :drift1: Има много теми за въпросния автомобил, като цяло мисля че оценките са добри. Аз съм с C180, но ако си любител на спортното каране мисля че добре си се насочил към по-големия двигател, този е малко тромав. Спортно е и изпълнението "Есприт", така че също може да помислиш и за такова (освен "Sport"). :icon_welldone:
  • 0

#9 Веселин Р.

Веселин Р.

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 47 Мнения:

Публикувано 27 януари 2008 - 23:43

Колега, помисли също и за някаква защита на комутатора от крадци, защото после да не съжаляваш. :madcroud: Много ги крадат, препоръчвам ти да я държиш на платен паркинг или в гараж, аз така веднъж се опарих като си я държах пред блока, но имах късмет и не са успели да го вземат. :drift1: Има много теми за въпросния автомобил, като цяло мисля че оценките са добри. Аз съм с C180, но ако си любител на спортното каране мисля че добре си се насочил към по-големия двигател, този е малко тромав. Спортно е и изпълнението "Есприт", така че също може да помислиш и за такова (освен "Sport"). :icon_welldone:

A каква е разликата м/у Есприт и Спорт ?
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни