И аз на хубаво фолио съм се спрял,но предните стъкла трябва да са си абсулютно прозрачни иначе винаги ще имаш проблеми и ще те ядат.Аз лично се спрях на варианта със фолио на страничните и щора на задното.В момен та се чудя дали да си гирая да слагам електрическа или да си купя стациаонарна.Ама засега май ще замразя проекта,че днеска с това масло ми се разказа играта.
Вчера като му закарах колата той само ме попита каква марка е.Като попитах аз за цена ми каза между 100 и 150 лв заедно с работа и филтър.Викам идеално.Днеска я закарах сутринта и я оставих.Към обяд ми званят да си я взема.Отивам аз и той ми обявява цена от 320 лв.Викам чакай бе бахти инфлацията за един ден,нали каза 150.От разписка,която ми даде се видя,че кутията е събрала 7 литра масло,пълна синтетика за електронна кутия марка IGOL.50лв филтър и остатъка работа.Звъня аз в БС и оттам ми казват,че при тях с масло Шел щяло да ми излезе бая по-тънко.Направо умрях на мъка.
Но немога да не призная,че сега колата се държи по уникален начин.Не се усеща въобще смяната на скорости,ускорението е много по-плавно абе въобще промяната е голяма.То за тия пари се очакваше...
Нищо!По-добре 300 лв за масло,отколко 3000 за кутия
Все пак останах с чувството,че съм малко излъган,но може да греша.
Та ако някой има представа как стоят нещата около скоростните кутии и маслата може да ми отвори очите дали съм се навел много днеска или само малко са ме целунали без да ме е*ат