Пролетна колекция :)Да поглезим малко Мерчо!
Started by D.Mutafchiev, 25 Jan 2008 - 20:33:46
20 replies to this topic
Posted 25 January 2008 - 20:33
Така и така се видя,че пролетта ще имам много козметични ремонти по колата,та съм решил и да и накупя и малко глезотиики.
1.Джанти с гуми.Тука ще е големия разход.Хересал съм в маргел тези и тези
джанти,мам май ще са черните.Мисля да не се изхвърлям с големината и да си остана на 15.Гумите също мисля да ги сотавя стандартните 205.
2.Щори.В момента се чудя дали да си затъмня стъклата или да им сложа щори.Още не съм проверил в ИвайДжет какви модели и колко струват.Искам да ви попитам дали имат он-лине каталог и ако да какъв е адреса и какво ви е мнението-кое по-добре-затъмняване или щори.
3.Барче(подлакътник).Има един се продава във форума с точно моя цвят дърво,но май ще ме изпреверят .И като ще сменям барчето съм решил да махна и гнездата за касетки на таблото между пепелника и контролите на климатика.Ако някой знае как става и как да запълня дупката която ще се получи да каже,че са ми се набили на очи още като взех колата.
4.Чистачка,За чистачката май ще отида направо в БС,защото четох теми че не са скъпи.
Еми това е в общи линии.Заедно с другите дреболии като стелки и т.н. мисля това да е пролетната колекция за колата.
Кажете си мнението за "fashion" плана който имам
1.Джанти с гуми.Тука ще е големия разход.Хересал съм в маргел тези и тези
джанти,мам май ще са черните.Мисля да не се изхвърлям с големината и да си остана на 15.Гумите също мисля да ги сотавя стандартните 205.
2.Щори.В момента се чудя дали да си затъмня стъклата или да им сложа щори.Още не съм проверил в ИвайДжет какви модели и колко струват.Искам да ви попитам дали имат он-лине каталог и ако да какъв е адреса и какво ви е мнението-кое по-добре-затъмняване или щори.
3.Барче(подлакътник).Има един се продава във форума с точно моя цвят дърво,но май ще ме изпреверят .И като ще сменям барчето съм решил да махна и гнездата за касетки на таблото между пепелника и контролите на климатика.Ако някой знае как става и как да запълня дупката която ще се получи да каже,че са ми се набили на очи още като взех колата.
4.Чистачка,За чистачката май ще отида направо в БС,защото четох теми че не са скъпи.
Еми това е в общи линии.Заедно с другите дреболии като стелки и т.н. мисля това да е пролетната колекция за колата.
Кажете си мнението за "fashion" плана който имам
За да минавате за джентълмен,са нужни две неща:винаги да вадите цигарата от устата си,когато се целувате,и никога да не правите забележка на дама,която неправилно носи торба с цимент!
C180 1.8 1996 Classic
C180 1.8 1996 Classic
Posted 25 January 2008 - 20:43
По точка 2:
За мен е по добре с щори да е колата от колкото с фолио, но е хубаво да имаш и задна ел щора и така 3те щори ще са комплект - много добре изглежда. Тъй като скоро слагах на моята съм проучил как са нещата и в Ивайжет не могат да се поръчат, пробвах първо от там да взема, но нямат програмата за аксесоари на мерцедес и затова само в Балкан Стар могат да ти намерят (новата версия е онлайн и само диларите я имат) ако още ги има в производство или са им останали на склад. Изрових за твоя модел и би трябвало да има, ето това представляват:
Цената им ще е някъде ориентировъчно по около 187лв за брой ако ги има.
За мен е по добре с щори да е колата от колкото с фолио, но е хубаво да имаш и задна ел щора и така 3те щори ще са комплект - много добре изглежда. Тъй като скоро слагах на моята съм проучил как са нещата и в Ивайжет не могат да се поръчат, пробвах първо от там да взема, но нямат програмата за аксесоари на мерцедес и затова само в Балкан Стар могат да ти намерят (новата версия е онлайн и само диларите я имат) ако още ги има в производство или са им останали на склад. Изрових за твоя модел и би трябвало да има, ето това представляват:
Цената им ще е някъде ориентировъчно по около 187лв за брой ако ги има.
Posted 25 January 2008 - 20:47
И аз точно такова търся.Ама ако е 187лв за бройка то 2 за вратите + задната(която ще е по-скъпа)ще ми излязат към 600 лв и горница сигурно...А за щори толко пари не ми се дават,ако трябва да съм честен Някакво друго решение ще се търси,ама искам да са комплект а не да правя сбирйоток по колата...
За да минавате за джентълмен,са нужни две неща:винаги да вадите цигарата от устата си,когато се целувате,и никога да не правите забележка на дама,която неправилно носи торба с цимент!
C180 1.8 1996 Classic
C180 1.8 1996 Classic
Posted 25 January 2008 - 22:55
дай снимка на твоята кола в профил да видим как ще седят тези джанти http://www.margel.in.../rim.php?id=697
ако нямаш ще намеря някоя в интернет
ако нямаш ще намеря някоя в интернет
Posted 25 January 2008 - 23:01
Мойта е същатата,даже и цвета
Само бронята е друга,извинявай за подвеждането
C180 1.8 1996 Classic
C180 1.8 1996 Classic
Posted 25 January 2008 - 23:05
имам предвид такава снимка http://fan-gallerie....=...4&modelnr=9
ако нямаш, в неделя ако идваш на срещата ще ти направя
ако искаш и на тази дето сега пуснах линка
ако нямаш, в неделя ако идваш на срещата ще ти направя
ако искаш и на тази дето сега пуснах линка
Posted 25 January 2008 - 23:12
Ти предполагам на фотошопа ще ги слагаш,нали?А за неделя не знам още,че за мен това 11 си е ранно ставане
Само това успях да намеря...Само на една гума,ще е тунинга
Само това успях да намеря...Само на една гума,ще е тунинга
C180 1.8 1996 Classic
C180 1.8 1996 Classic
Posted 25 January 2008 - 23:27
да на фотошоп, но и тази снимка не става
ето тази, за обща представа
па ти ако имаш време, направи една, ако не идваш в неделя, НО да е подобна на тази дето аз пуснах и трябва да клекнеш и тогава да снимаш
ето тази, за обща представа
па ти ако имаш време, направи една, ако не идваш в неделя, НО да е подобна на тази дето аз пуснах и трябва да клекнеш и тогава да снимаш
Posted 25 January 2008 - 23:34
Ще я снимам.Ама майка си купи вчера камера без възможност за снимане и може и на клипче да я пусна .Иначе с телефона няма смисъл,даже и с по-новите.А то аз ще ги накарам в маргел да ги сложат да видя първо как стои и после ще ги взема.Че нещо почва да ме наляга съмнението,че няма да стоят много добре...
C180 1.8 1996 Classic
C180 1.8 1996 Classic
Posted 26 January 2008 - 00:11
Луд ли си бе колега джантата е убиец,а и при тва сега най-модерния цвят за джанти е черния и титан.Но както решиш все пак ти избираш.
Posted 26 January 2008 - 01:01
Хмм и двата вида джанти са трепач , но да ти кажа честно мисля , че сивите(първите) ще стоят по-добре специално на твоя автомобил.
Айде успех пич и като ги купиш вземи сложи една снимка на Немеца с новите обувки
Айде успех пич и като ги купиш вземи сложи една снимка на Немеца с новите обувки
Е друго си е V-образния бензинец...
Posted 28 January 2008 - 11:33
Така и така се видя,че пролетта ще имам много козметични ремонти по колата,та съм решил и да и накупя и малко глезотиики.
1.Джанти с гуми.Тука ще е големия разход.Хересал съм в маргел .....
В Маргел пазарувах един път , и понеже за всички авто - клубове имаше отстъпки питах за нашия има ли?
Оказа се че все още няма, но веднага момчето ни въвете с отстъпки , така че имай го предвид
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Posted 28 January 2008 - 19:22
Айде и барчето е сложено.С малко мъка и модификации,но пасна от Ц280 Ма таке е като имаш добри приятели,които си разбират... Продължаваме по плана
C180 1.8 1996 Classic
C180 1.8 1996 Classic
Posted 28 January 2008 - 21:07
Като ти гледам плана - с изключение на барчето (аз съм го заменил с ксенон)... да не си копирал от мен?Айде и барчето е сложено.С малко мъка и модификации,но пасна от Ц280 Ма таке е като имаш добри приятели,които си разбират... Продължаваме по плана
Аз обаче не искам щори - искам си затъмнени с фолио стъкла!
Джантите вече си ги купих - на подписа ми май се виждат.
ПП - и чистачка няма да вземам.
Posted 28 January 2008 - 23:19
Еми не съм копирал,ама то почти всеки има нужда от такива неща Затъмняването на задния прозорец дава ядове ако имаш подгряване на стъклата.Може да се надуе фолиото и да трябва да го махаш.Затова аз съм решил да затъмня задните 2 странични,а отзад една голяма щора да взема.
C180 1.8 1996 Classic
C180 1.8 1996 Classic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users