Въпросче...полиране на металните лайсни
Започната от PASSINGTHRU, 25 яну 2008 - 00:52:19
15 мнения по тази тема
Публикувано 25 януари 2008 - 00:52
Искам да попитам дали някой знае с какъв препарат мога да почистя (полирам) металните лайсни на W124-та, под стъклата и отгоре на тавана (където се поставя багажник) защото от времето са загубили блясъка си. Пробвах с препарат за полиране на метални судове също и с ЦИФ, но нищо. Ако някой знае нека сподели. Благодаря предварително.
Публикувано 25 януари 2008 - 01:02
Аз ползвам това долу и съм доволен
Публикувано 25 януари 2008 - 01:12
Има ли го по магазините или ще трябва да го търся в нет-а.
Публикувано 25 януари 2008 - 01:18
Има ли го по магазините или ще трябва да го търся в нет-а.
От Бриколажа в Пловдив съм го вземал преди време, доволен съм.
Публикувано 25 януари 2008 - 01:30
Ще го пробвам. Мерси много.
Публикувано 25 януари 2008 - 01:38
Ще го пробвам. Мерси много.
Като си вземеш, внимавай да не наклепаш стъклото или боята, не че не се махат с вода, но нетрябва да ги отстраняваш с пърцал
Публикувано 25 януари 2008 - 01:55
Не трябва да третирам лайсните с парцал или... нещо не схванах?Като си вземеш, внимавай да не наклепаш стъклото или боята, не че не се махат с вода, но нетрябва да ги отстраняваш с пърцал
Публикувано 25 януари 2008 - 12:35
Не трябва да третирам лайсните с парцал или... нещо не схванах?
Тях ги третирай, ама да не вземе да търкаш пастата, ако падне на стъклото или боята, че тогава става интересно, това имах предвид
Публикувано 25 януари 2008 - 13:08
Значи днеска ще го тествам, мерси много за инфо-то.Тях ги третирай, ама да не вземе да търкаш пастата, ако падне на стъклото или боята, че тогава става интересно, това имах предвид
Публикувано 25 януари 2008 - 22:00
Е неможах да намеря същия препарат, човека когото попитах категорично ми каза, че няма такъв за какъвто ства на въпрос, препоръча ми някъкав друг, обаче стана тъмно и не можах да го пробвам.
Публикувано 25 януари 2008 - 22:17
Колега според мен най-добър ефект върху метала ще постигнеш със финна зелена шлайф-паста за клапани която се използва предимнообаче иска доста търкане и не забравяй че каквато и паста ще ползваш задължително използвай киче или друг ВЪЛНЕН плат а после излъскваш с памук а пастата за клапани се нанася върху парцал или киче напоено със газ за горене . Тази паста е подходяща за обсолиутно всякакви материали -пластмаса плексиглас метал бижута . А след това ако обработиш повърхността с полир паста за кола трябва да си носиш и слънчевите очила ефекта е убииствен. УспехЕ неможах да намеря същия препарат, човека когото попитах категорично ми каза, че няма такъв за какъвто ства на въпрос, препоръча ми някъкав друг, обаче стана тъмно и не можах да го пробвам.
Публикувано 25 януари 2008 - 23:04
Е неможах да намеря същия препарат, човека когото попитах категорично ми каза, че няма такъв за какъвто ства на въпрос, препоръча ми някъкав друг, обаче стана тъмно и не можах да го пробвам.
Преди да почнеш, направи няколко снимки, както и след като свършиш да видим резултата
Публикувано 26 януари 2008 - 18:57
Това е преди да го пръсна
това е след...
а това е препарата...
Ама честно казано не останах впечатлен много не е това което очаквах....
това е след...
а това е препарата...
Ама честно казано не останах впечатлен много не е това което очаквах....
Публикувано 26 януари 2008 - 23:21
Ще видиш напролет като изкарам Пурата, как ще ги лъсна нейтите и ще ти покажа как действа моя препарат
Публикувано 27 януари 2008 - 00:44
Пичага цяло лято бях управител в мивка.. и там има препарати за вра6тане на блясък.. на сребристи лаесни.. ако иска6 ми пи6и за пове4е информация
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни