СБОРBMW в Калояново на писта
Започната от GiN, 13 май 2006 - 00:44:04
9 мнения по тази тема
Публикувано 13 май 2006 - 00:44
Случаийо попаднах на сбирката на bmw в Калояново на пистата-да Ви кажа беше добре/забавления в приятелски дух/защо не помислите за някой следващ сбор около Хисар,хем ще се топнете в минерална вода хем ще покараме на воля
Публикувано 14 май 2006 - 11:22
Аз бях на събора на HONDA също в Калояново. Много ми хареса организацията беше добра,пистата също за България е хубава.Абе с една дума беше много хубаво!
Ако искате и ние можем да направим нещо подобно!
Ако искате и ние можем да направим нещо подобно!
Публикувано 15 май 2006 - 21:23
Маи сме много малко а и повечето хора дето карат МБ-та нямат време и дори незнаят за форума.... малко трябва да набъбне форума да се съберат повече хора АлексУан да събере още помощници че тои горкия маи сам се справя и с форума и с неговите си работи.... за което му благодарим!!!
Публикувано 15 май 2006 - 21:27
АлексУан КенобиМаи сме много малко а и повечето хора дето карат МБ-та нямат време и дори незнаят за форума.... малко трябва да набъбне форума да се съберат повече хора АлексУан да събере още помощници че тои горкия маи сам се справя и с форума и с неговите си работи.... за което му благодарим!!!
Публикувано 16 май 2006 - 18:10
Минах пътьом от там и спрях за 20-на минути,имах среща на Сарая/бензиностанцията/.Наистина съжалявам че не съм обърнал внимание
Публикувано 16 май 2006 - 19:30
аз ще ви кажа да набъбне форума!!!
И да набъбне трябва да се чете, иначе няма смисъл. За БМВ събора в Калояново имаше цяла тема, имаше и препоръки, който отива натам да се свърже с Вени и да се отиде официално.
А ако не знаете в момента АлексУан, Вени, моя милост и още двадесетина сериозни личности (с които се видяхме на срещите на 15.04 и 13.05 в София, и на които съм и благодарен за ентусиазма и времето което отделят) придвижваме нещата за съдебната регистрация на Мерцедес Клуб България, развитието на този клуб и по-нататъшните мероприятия.
За това да знаете, че имаме нужда от хора и учтиво приканвам всеки, които има желание и възможност да се приобщи към нас и да ни подкрепи, а не да чака на готово. За повече информация се свържете с АлексУан през ЛС или Имейл.
И да набъбне трябва да се чете, иначе няма смисъл. За БМВ събора в Калояново имаше цяла тема, имаше и препоръки, който отива натам да се свърже с Вени и да се отиде официално.
А ако не знаете в момента АлексУан, Вени, моя милост и още двадесетина сериозни личности (с които се видяхме на срещите на 15.04 и 13.05 в София, и на които съм и благодарен за ентусиазма и времето което отделят) придвижваме нещата за съдебната регистрация на Мерцедес Клуб България, развитието на този клуб и по-нататъшните мероприятия.
За това да знаете, че имаме нужда от хора и учтиво приканвам всеки, които има желание и възможност да се приобщи към нас и да ни подкрепи, а не да чака на готово. За повече информация се свържете с АлексУан през ЛС или Имейл.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 16 май 2006 - 22:28
Е добре де, аз съм от Варна.Как мога да ви помогна от тук . Готов съм да помогна. Наистина!За това да знаете, че имаме нужда от хора и учтиво приканвам всеки, които има желание и възможност да се приобщи към нас и да ни подкрепи, а не да чака на готово. За повече информация се свържете с АлексУан през ЛС или Имейл.
Публикувано 16 май 2006 - 22:33
Имам скоро път към Варна и ще направим една среща за да си погворим Бирата от Мен ЦаЦата от тебЕ добре де, аз съм от Варна.Как мога да ви помогна от тук . Готов съм да помогна. Наистина!За това да знаете, че имаме нужда от хора и учтиво приканвам всеки, които има желание и възможност да се приобщи към нас и да ни подкрепи, а не да чака на готово. За повече информация се свържете с АлексУан през ЛС или Имейл.
Публикувано 16 май 2006 - 22:39
И аз имам път към Сф от време на време,но не съвпада със сбирките за съжаление. Прати ЛС, когато идваш насам. Нямаш си представа колко искам да се срещна с теб! B)НИмам скоро път към Варна и ще направим една среща за да си погворим Бирата от Мен ЦаЦата от теб
Е добре де, аз съм от Варна.Как мога да ви помогна от тук . Готов съм да помогна. Наистина!За това да знаете, че имаме нужда от хора и учтиво приканвам всеки, които има желание и възможност да се приобщи към нас и да ни подкрепи, а не да чака на готово. За повече информация се свържете с АлексУан през ЛС или Имейл.
Публикувано 20 май 2006 - 11:30
"изрода", не CedricА като попадна "случайно", защо не се обади някак си - имахме официална покана от организатора на купона - "Пича Пенчев", както го кръсти ALEXONE, да се появим величествено и представително - Ние от МЕрцедес КлубаСлучаийо попаднах на сбирката на bmw в Калояново на пистата-да Ви кажа беше добре/забавления в приятелски дух/защо не помислите за някой следващ сбор около Хисар,хем ще се топнете в минерална вода хем ще покараме на воля
а така невеличествено и непредставително се разбягахме от дъжда двамината, които се намерихме случайно там - Cedric и Veni
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни