здравейте
знае ли някой как се регулира педала на газта
много е мек
мв124 200д
реглаж
Започната от drekovv, 12 май 2006 - 11:39:41
7 мнения по тази тема
Публикувано 12 май 2006 - 11:39
Публикувано 12 май 2006 - 19:43
по принцип не се регулира (аз поне не знам).
Провери да не ти се е откачила или скъсала някоя пруйина по лостовата система
Провери да не ти се е откачила или скъсала някоя пруйина по лостовата система
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 12 май 2006 - 22:40
Благодаря ти за отговора, а можеш ли да ми кажеш как да му вдигна оборотите
Имам и проблем с шибидаха - виждам, че му е откачено жилото от тръбичката, а иначе самото жило се движи. Имаш ли идея?
Имам и проблем с шибидаха - виждам, че му е откачено жилото от тръбичката, а иначе самото жило се движи. Имаш ли идея?
Публикувано 14 май 2006 - 00:06
http://www.mbclub.bg...p?showtopic=598
Разгледай това и виж ще намериш ли нещо като решение
За реглажа-горе на филтъра има една дупка там се бърка с лимбус ама не помня кой номер беше и въртиш/за въздуха/може да пипнеш и делкото и куп други джаджи,но по-добре не прави нищо сам, без компютърен стенд не вярвам да постигнеш нещо различно от-голям разход или скопен мерц
Разгледай това и виж ще намериш ли нещо като решение
За реглажа-горе на филтъра има една дупка там се бърка с лимбус ама не помня кой номер беше и въртиш/за въздуха/може да пипнеш и делкото и куп други джаджи,но по-добре не прави нищо сам, без компютърен стенд не вярвам да постигнеш нещо различно от-голям разход или скопен мерц
Публикувано 14 май 2006 - 00:31
GIN казва се имбус, не лимбус
Най-доброто или нищо!
Публикувано 14 май 2006 - 10:01
Колега и аз имах такъв проблем но след като смених амортесьорчето зад ГНП-то ,струва около 25-30 лева проблема с педала на газта се решава.Точно за това е сложено.И като подаваш и отнемаш газта да не присецва или да забива муцуната.Смени го сигурно е заминало.
Публикувано 14 май 2006 - 14:31
като натисна газта и почва да тресе особено по надолнище
Публикувано 19 май 2006 - 19:08
И моя педал е мек и понякога бавно падат оборотите на амортесиорчето ли се дължи.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни