една играпомощ, търся...
Започната от grosmaster, 21 яну 2008 - 13:31:07
16 мнения по тази тема
Публикувано 21 януари 2008 - 13:31
Значи, търся една стара стратегийка, обаче не съм сигурен как се казваше, че съм е играл преди 10г.
Искам много да си е намеря, но нищо не намирам в нета, играта се казваше WORLD, но не съм сигурен дали нямаше и нещо друго.
Хайде ако някой се сеща да сподели, търся е сигурно от 1г. и без резултат
Искам много да си е намеря, но нищо не намирам в нета, играта се казваше WORLD, но не съм сигурен дали нямаше и нещо друго.
Публикувано 21 януари 2008 - 14:08
Значи, търся една стара стратегийка, обаче не съм сигурен как се казваше, че съм е играл преди 10г.
От преди толкова време, май това което търсиш е ТАЗИ!
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 21 януари 2008 - 14:13
От преди толкова време, май това което търсиш е ТАЗИ!
Не, не е тя, Warcraft-а е знам
Абе в началото си спомням, че като те пусне, си развиваш някакво село, сееш там някакви жита и се сменят сезоните. После вървиш по една пътечка и след като напуснеш очертанията на страна си може да нападаш други селца и ако победиш се присъединяват към теб.
Нещо от сорта е, не е много известна игра и за това немога да е намеря.
Публикувано 21 януари 2008 - 15:15
не ,че е за тоз форум ма нали колеги сме.....пробвай с settlers,там си вървиш по пътеки правиш казарми мелници,ковални,пекарни,но първата версия беше едва няколко МВ не знам дали за тази иде реч))
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 21 януари 2008 - 16:36
не ,че е за тоз форум ма нали колеги сме.....пробвай с settlers,там си вървиш по пътеки правиш казарми мелници,ковални,пекарни,но първата версия беше едва няколко МВ не знам дали за тази иде реч))
Мерси колега, сега разгледах в google и не е същата баси
А това че не е за този форум съм съгласен, ама преди време търсих един видео плеър за Nokia 9210i и къде ли не бях питал и никой нищо не ми каза (all4smartphone, pocketbulgaria, data и тн... ) , та тук колега ме светна какъв плеър да си сложа и какъв формат да бъдат клипчетата.
Съга е същата работа, пуснал съм теми и в други форуми, но там за сега мълчанието на агнетата
Публикувано 21 януари 2008 - 16:49
За империята ли питаш? Ако е за нея имам я!
Най-доброто или нищо!
Публикувано 21 януари 2008 - 18:13
За империята ли питаш? Ако е за нея имам я!
Дай някакви screenshot?
Публикувано 21 януари 2008 - 19:12
Намерих играта, казва се: Lords Of The Realm , сега остава да е намеря от някъде да си е сваля
Публикувано 21 януари 2008 - 20:53
Гросе качи все пак 2-3 screenshots да я видим и ний..
не ми се сваля напразно
не ми се сваля напразно
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 21 януари 2008 - 21:03
Гросе качи все пак 2-3 screenshots да я видим и ний..
не ми се сваля напразно
Значи, това се screenshot от Lords Of The Realm III, първата част е много стара и графиката е отврат.
Иначе си търсех втората част, ама не е намерих и сега свалям третата.
Така като гледам в нета, изглежда същата като втората, само че графиката е подобрена.
Публикувано 21 януари 2008 - 21:22
Малко Офтопик:
Ако някой иска да си раздвижи сивите клетки и да откара поне седмица-две пред компа - препоръчвам следните две игри: Fallout 1,2 и Arcanum. След поредното превъртане на последната пак ме сърбят пръстите да я подпукам отначало.
Предупреждавам-не са за всеки. Без лоши чувства.
Ако някой иска да си раздвижи сивите клетки и да откара поне седмица-две пред компа - препоръчвам следните две игри: Fallout 1,2 и Arcanum. След поредното превъртане на последната пак ме сърбят пръстите да я подпукам отначало.
Предупреждавам-не са за всеки. Без лоши чувства.
Old Mercs don't die, they just get faster!
"Опит се трупа собственоръчно, собственокрачно и най-вече собственогъзно..."
190E 2.0i WDB2010241F806491
Публикувано 21 януари 2008 - 21:25
подобен род игри са най-добри
Age Of Empires 2, 3
Age Of Mitology
друго язе не признавам
другите две игри, които също признавам са NFS 6-цата и Mercedes World Racing
Публикувано 21 януари 2008 - 22:20
Пробвай продължението на Age of Empires---> Rise of Nations. На мен лично повече ми допада Rise of Nations.
The S-Class is the Mercedes which most clearly emobodies the brand values of safety,comfort,quality and supreme assurance.
Like no other car,the S-class shows what the future of the automobile will bring.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Like no other car,the S-class shows what the future of the automobile will bring.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Публикувано 22 януари 2008 - 19:48
Ае един СтарКрафт да заформиме, че така като гледам новите"юнити" в двойката и ме сърбят ръцете
Понеже ВИНАГИ забравям да напиша к'в Мерцедес имам, го пиша тук МОЙ от 04-07 г.
190Е 2.0 '86 Италия, 5 скорости, Монтирана АГУ от 2001 - BRC АТ90Е 100kW -> Премахната , която се ПРОДАВА!
Мога да Ви помогна с Потенциометър Bosch 3 437 224 035 за 80 лв.
190Е 2.0 '86 Италия, 5 скорости, Монтирана АГУ от 2001 - BRC АТ90Е 100kW -> Премахната , която се ПРОДАВА!
Мога да Ви помогна с Потенциометър Bosch 3 437 224 035 за 80 лв.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни