Форумна статус стена
USA
Блондинка си кара колата из града и на един светофар малко циганче почиства предното стъкло на колата. Платила му едно левче, но на следващия светофар гледа пак същото циганче и пак чисти! Когато видяла циганчето и на третия светофар отворила стъклото и го попитала:
- Ще ти дам десет лева, ако ми кажеш как успяваш да си преди мен на всеки светофар?
- Како, ако ми дадеш двайсе лева, ще ти кажа как да излезеш от кръговото...
06 дек 2011 - 22:13:27
USA
Шофьор
Описание и
Изисквания:
Основни отговорности и задачи на служителя/работника: Служителят изпълнява задачи в следните области на дейност: - Управление на моторни превозни средства;
- Да води и отчита, в определения от главния счетоводител срок, пътната книжка на автомобила;
- Да познава и спазва правилата на Закона за движението по пътищата и Правилника за прилагането му;
Изисквания за заемане на длъжността: средно образование;
лицето да притежава минимум 3 години професионален опи...
28 ное 2011 - 16:08:50
USA
Am imam niakakva nova ikona na Iphona .Namira se do sastoianieto na bateriata i se sastoi ot slushalka i ot dolu 2 reda s to4iic.Niakoi znae li za kakvo slujji/.?
19 ное 2011 - 12:26:23
USA
Какво представлява светлината BIOPTRON?
Какво представлява светлината BIOPTRON?
Системата за светлинна терапия BIOPTRON е световно патентован уред за светлинна терапия. Неговият специфичен оптически елемент излъчва светлина, подобна на част от електромагнитния спектър, нормално продуциран от слънцето, но без ултравиолетови лъчи.
Светлинната терапия BIOPTRON може да действа по естествен начин, като стимулира регенеративните и балансиращи възможности на тялото и по този начин му позволява с...
16 ное 2011 - 10:54:09
USA
Абсолютна цифрова симетрия ще настъпи днес в 11 ч. 11 минути и 11 секунди на датата 11.11.11. Появата на 12 еднакви цифри във времето е възможна веднъж на сто години, пише в. „Гардиън”. В този момент от днешния ден ще настъпи и съвършеният времени палиндром – подреждането на толкова много единадесетици ще се чете еднакво както отляво надясно така и отдясно наляво.
12 ное 2011 - 10:14:57
USA
Един човек от Перник хванал златна рибка. Тя му казала:
- Селянино, моля те, пусни ме, ще ти изпълня три желания, моля те!
Перничанинът я пуснал на земята и я стъпкал.
- Ти на кой ще викаш селянин, а ?
05 ное 2011 - 18:55:14
USA
Страхотен концерт :Enrique Iglesias - Live From Odyssey Arena Belfast - 2007
27 окт 2011 - 09:12:54

Този статус достигна максимално разрешения брой коментари