1. Gangsta Man
2. hammer^BaTe
3. Blond
4. Илия Горанов
5. LazarV12
6. Ivan W210
7. Alipi
Организация:
Тъй значи за тръгването - събиране до 9.00 часа в събота 17.12.2011г. на паркинга на Мосю Бриколаж в Люлин и в 9.00 - 9.10 часа потегляне в колона за Благоевград. С Гангстера днес се разбрахме къде ще ни чака местната група и полицейския ескорт ,та събираме се с тях в Благоевград и натам движим заедно по маршрута.
След разговор първо с колегата Gangsta Man преди няколко дни в Благоевград и след обсъждане днес с Илия и Веско пускам и тук темата за да обсъдим и организираме една разходка на клуба с цел популяризирането му в югозападната част на страната. Идеята е следната :
Тръгване в петък 16.12.11г. следобяд от София за Кюстендил,нощувка в Кюстендил ,за което разбрах че колегата Атанасов може и иска да съдейства.
Събота 17.12. сутринта потегляне за Благоевград - с Gangsta Man се разбрахме да провери възможностите за отразяване на мероприятието от местни медии, да организира маршрут за едно кръгче с патрулна скорост из града и някое по-оборотно кафе с паркинг за кратка почивка.
След Благоевград се пренасяме към Сандански като програмата е в същия дух - обиколка и кафе на забележимо място - все си мисля че 10-15, а дай боже и повече бенцове заедно на едно място със знамена и лепенки ще привлекат достатъчно внимание и в по-големи градове....
След Сандански се потегля за Петрич където Гангстера ще провери как стои въпроса с нощувките и пак ще съдейства за организацията на маршрут и отразяване на мероприятието.
Поради краткото време мисля че обиколката на Петрич може да се направи и в неделя 18.12. ако в събота не остане време.
Та в общи линии това е идеята - ако има някакви други предложения ще се радвам да ги обсъдим и мисля да преместим темата в общия раздел и да направим записване за желаещите.
Този пост е редактиран от Blond: 14 декември 2011 - 08:46