гр.София:
1. Срещи на Александър Невски - Мястото на съботно неделните срещи е паркинга зад храм-паметник "Александър Невски". Срещите се провеждат всяка първа събота и последна неделя от месеца, часът - от 11 - 11:30h.
2. Срещи всяка сряда - заведението се казва О!Шипка 3 - до бл. 51 в Студентски град в София. часът е непроменен - 18 - 18:30h
3. Срещи всяка неделя - в кафето на последният етаж на магазин за мебели Лабиринт в жк.Люлин, след тунела, всяка неделя в седмиците, в които няма срещи на Александър невски от 11ч.
4. Срещи на Футболен отбор на М-Б Клуб БГ
Срещи в гр.Пловдив, всеки четвъртък от 18:30ч., жк. Тракия, блок 104 А, кафе "СКАЙ ТАКСИ" , това е до сладкарница "Сладък рай".
Срещи в гр.Варна
Срещи в гр.Бургас
Срещи в гр.Русе
Срещи в гр.Стара Загора
Срещи в гр.Плевен
Снимки и видео от минали срещи и мероприятия ...
Редовни срещи на феновете на Мерцедес-БенцКога и къде ...
Започната от House M.D., 25 яну 2010 - 11:04:43
2 мнения по тази тема
Публикувано 25 януари 2010 - 11:13
Темата е информативна,
но няма да бъде заключвана засега за да може всеки, който иска да изкаже мнението си относно тази промяна,
след което ще бъде почистена и заключена!
Тази тема остава единствената закачена,
за да може да има място при организиране на случайни , не периодични теми за срещи и събори,
те да се виждат като важни в този раздел, до тяхното отминаване.
но няма да бъде заключвана засега за да може всеки, който иска да изкаже мнението си относно тази промяна,
след което ще бъде почистена и заключена!
Тази тема остава единствената закачена,
за да може да има място при организиране на случайни , не периодични теми за срещи и събори,
те да се виждат като важни в този раздел, до тяхното отминаване.
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 26 януари 2010 - 21:17
Понеже имам регистрация и във форума на Добрин, също така изпитвам само добри чувства към любителите на марката без оглед на партийна принадлежност, имотно състояние или това в кой форум пишат и "фенствуват", и след като вече не е "забранено" да пускаме линкове към и от другите 2 форума, си позволих да направя достояние тази тема на Крум във форума на Добрин.
Мисля, че няма нищо нередно любителите на марката да седнат на едно място в различните градове - там, където нашият форум, на МБКБ, има установени места за срещи.
Добрин и не само, прояви скептицизъм, че тяхната тема за срещите би се появила тук -е, аз я помествам Тема за срещите на www.mercedes-bulgaria.com
Надявам се "вятъра на промяната", както те го наричат, наистина да е задухал, да забравим старите неприятни моменти, все пак събрали сме се с любовта към марката
Мисля, че няма нищо нередно любителите на марката да седнат на едно място в различните градове - там, където нашият форум, на МБКБ, има установени места за срещи.
Добрин и не само, прояви скептицизъм, че тяхната тема за срещите би се появила тук -е, аз я помествам Тема за срещите на www.mercedes-bulgaria.com
Надявам се "вятъра на промяната", както те го наричат, наистина да е задухал, да забравим старите неприятни моменти, все пак събрали сме се с любовта към марката
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни