Надявам се, че това ще е полезно !
Това съм го правил на w202 98 г. elegance. Не вярвам да е по различно на останалите!
Започвам с махането на махагона около скоростния лост. Отваряме капачето на отделението до конзолата (не знам как се казва това ) , след това просто дърпаме махагона нагоре....
Маха се отделението за монети. Просто се издърпва нагоре.
След това се маха пепелника. Държи се на 4-ри винта. ...
След като ги отвъртиме издърпваме горната част напред и откачаме кабелчето.
Следва махането на радиото. Мойто се маха много лесно просто с отвертка леко се изважда и се дърпа цялото. За различните типове радиа мисля, че има доста писано как се махат.
Като махнем радиото се разкриват 2 винта(отляво и от дясно). Отвиваме ги и махаме целия махагон като дърпаме напред и надолу.
Централно табло разглобяванеw202
Започната от calico, 29 юни 2008 - 17:59:19
6 мнения по тази тема
Публикувано 29 юни 2008 - 18:00
За да махнем централната духалка трябва да отвъртим 2 винта от всяка страна (Горния винт показан на снимката) . След като ги отвъртим от горната страна на духалката има отляво и от дясно щипки. Натискаме едната щипка с отвертка и дърпаме напред, след това и другата и духалката излиза.
Надявам се, че ще е полезен този пост.
Публикувано 30 юни 2008 - 09:04
Снимките са много полезни - браво колега много ми помогна . За колегите с другото табло -
има и две рапидки в отвора на CD-то - горната част .
има и две рапидки в отвора на CD-то - горната част .
Публикувано 30 юни 2008 - 09:45
Браво
Супер
Еваларка
Те така се прави
Поздрави
Супер
Еваларка
Те така се прави
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 09 юли 2008 - 18:55
тъкмо се канех да пусна тема в която да питам как се извършва въпросната процедура защото ми е увиснала запалката(конзолата) което ми е доста странно но уви случило се е благодаря много
мерцедесът е гениален в своята си простота
Публикувано 23 юли 2010 - 17:32
Snimkite ne izlizat.Kak da napravim za da gi vidim.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни