Към съдържанието

  •  

200E

Регистрация: 19 май 2008
Офлайн Последно: 20 ное 2011 - 00:01:03
-----

Моите мнения

В тема:лети джанти 17

03 септември 2009 - 22:57

Колега купето изглежда чук с тия джанти и гуми остави ги тия с приказките за 15'ките ;))) ти не си на състезание така, че можеш да си сложиш 17' през спокоино и да ти е кеф да ги гледаш и да ти радват душата. Аз лично също съм замислил да слагам 17' само, че на 225 не повече, защото много ще излиза от калника си мисля, а и ще хвърля по колата много предполагам. Като ги погледнеш странично колко СМ излизат навънка от калника самите гуми?

В тема:Въпрос относно светлините?

03 септември 2009 - 22:44

По въпроса с датчика за светлините, които ти показва изгоряла крушка почти съм 100% сигурен, че и светлините на вратите отдоло на самата врата ако имаш такива са вързани за тоя датчик след като предните и задните са ти ок. Така че смени и нея и тогава виж дали още свети. Другия колега, които ти спомена, че е сменил всичките има право при мен също имаше проблем с една крушка на задния стоп, която беше стара и въпреки, че работеше явно даваше грешни показания за волтажа и ми светеше датчика докато не я смених............ Чак да сменяш всички крушки няма нужда :)), но не са големи разходи така или иначе не за друго ами оригиналните крушки са железни, а тези боклуци, които продават за нищо не стават.

В тема:Километражното табло

02 септември 2009 - 00:28

Значи това, което мога да ти дам като информация е следното. Самото табло се издърпва леко може 1-во от едната страна после от другата и лека полека ще излезе, но имай в предвид, че няма да излезе повече от 10-тина сантиметра, защото жилото е хваната за самия километраж. Тоест можеш да смениш лампичките ако ти се наложи, но пак си е зор. Вече ако искаш да правиш други работи демек да свалиш цалото табло трябва да откачиш жилото мисля. Как става това обаче немога да ти кажа ако искаш пробвай без да го сваляш напълно пъхни си ръката отзад и виж дали самите кръшки са фред и дали правят контакт като хората. Още нещо не се заблуждавай от позицията на кръшките тоест най вероятно и твоята 124-ка е със "светловоди" тоест крушката се намира отзад доло(или отзад горе), но вътре има светловод, които разпръсква светлината чак до горе кадето имаш 2 кръшки и осветяват цялото табло както е при мен например. Скоро ги сменях така, че би трябвало и при теб да е подобно. Същото важи и за таблото където е махагона и където ти е климатика най-вероятно и там е със светловоди и са само 2 малки 1.2W кръшчици покрити отгоре с малки лепенки сменят се супер лесно.