Към съдържанието

  •  

PetioZ

Регистрация: 08 яну 2020
Офлайн Последно: 17 фев 2020 - 19:36:01
-----

Моите теми

ML W163 350 '04 мнения и съвети

08 януари 2020 - 22:42

Здравейте приятели, честита нова 2020та година с пожелания за много безаварийни километри и поздрави към всички вас :). Спрял съм се на автомобила от заглавието, понеже покрива добре моите изисквания за следващия ми автомобил и го намирам за добре изглеждащ. Благодарение на добре подредения форум успях да се информирам за някои основни неща - разход на гориво, здрав мотор, автомат и окачване, двете светщи на цилиндър, наличие на бавни, че ръчната спирачка е с педал и като цяло общите неща. След около месец ще започна огледи и затова исках да пусна тема, в която се надявам да ме насочите за кое да се оглеждам и някои особености, които ви идват на ума. Автомобилът ще се ползва като семеен. Не съм рибар, ловец или офроудър, но макар и рядко ми се налага да минавам през кратки терени, които са непосилни за лек автомобил. Почти изцяло ще се кара по Софийските пътища и ще се ходи на почивки с него без тежки терени.
Някои от нещата, които исках да ви помоля да ми помогнете да си изясня са:
1) собственици на тези автомобили казват, че джипът е на предно и щом пробоксува сам включва задното и после сам си го спира без да има опция сам да го направя фултайм 4х4 (примерно с копче или ръчка). Сайтове от рода на Аутодата обаче казва, че 4х4 фултайм. Кое е вярното ?
2) Какви са основните препоръки и съвети, които бихте ми дали за този автомобил ?
3) Екземплярът, на който най-силно съм се спрял се намира далеч от мен - Ямбол. Можете ли да ми препоръчате сервиз в Ямбол, където да я закарам за основен преглед преди покупка ?

Ще ви бъда безкрайно благодадрен за всякаква информация относно този автомобил, моля ви споделете дори да смятате, че е нещо, което е излишно да се споменява. Благодаря ви предварително и се надявам с вашата помощ да направя правилния избор и не след дълго да се похваля с първия си Бенц :). Поздрави към всички !