Към съдържанието

  •  

PetioZ

Регистрация: 08 яну 2020
Офлайн Последно: 17 фев 2020 - 19:36:01
-----

Моите мнения

В тема:ML W163 350 '04 мнения и съвети

30 януари 2020 - 12:35

Наистина поне не външен вид изглежда добре особено за годините си, цената му също е привлекателна. Ако успее човек с добър скенер да прочете компютъра и потвърди, че реално е на тези километри ще прежаля черното за тъмно сън. Чувал съм от майстори, че преди и след фейслифта кутиите са различни. Фейслифтовия има фарове за мъгла на предната броня и излиза 2002ра. И двете джипки са фейслифтови. Въпроса ми беше дали двата мотора са с различни кутии. Разликата в моторите не е почти никаква от към въртящ момент, така че ме съмнява кутията да е друга (може би по-съвременна или с друг софтуер), но все пак исках да питам. Разказите на хората, които познавам с такава джипка потвърждават твърдението на колегата над мен - преди фейслифта кутията е по-чест проблем.


В тема:ML W163 350 '04 мнения и съвети

29 януари 2020 - 22:40

За щастие тези дни излезе още един екземпляр. Няма газова, но цената му е доста по-съобразена с възрастта и дирекцията (два пъти по-евтин е). Изглежда запазен също като другия. Не са много близо един от друг, но кола се купува веднъж и си струва разходката. От една страна е хубаво, че няма газова понеже ще може да й се направи по-дълбока диагностика в сервиз, а след това да се монтира. Исках да ви питам дали кутиите са еднакви на двата мотора и ако има някой, който живее в района и има свободни 30-40 минути просто да й хвърли едно око, да чуе дали работи равномерно, как превключва и като цяло общите неща...ръжди и тем подобни. Ще почерпя :))

https://www.cars.bg/...d7d3f5afa67f744


В тема:ML W163 350 '04 мнения и съвети

24 януари 2020 - 13:31

И аз това си мислих, когато гледах обявата и се радвам, че не ми е направило впечатление само на мен завишената цена. Да, изглежда добре и технически може да е доста стегната, но в края на краищата е автомобил на 16г. и цената е като на евтините ляви волани. След месец някъде ще започна огледите и преди да го видя него ще се кача на други за да има контраст. Ако Ямболската още не е продадена и човекът е склонен да оправи цената (понеже другите десняци са с над 2500лв. по-евтини, а това си е половин кола..) може да се споразумеем. Много ви благодаря, че темата се раздвижи и че се включихте. Бяхте много полезни и ми помогнахте да си изясня нещата, за които не бях сигурен. Ако се сетите да добавите нещо, моля включете, защото темата ще я четат и други хора в бъдещето. Аз задължиелно ще напиша първите си впечатления за този автомобил щом му навъртя някакви километри. Поздрави към всички вас и отново, благодаря ви ! :)


В тема:ML W163 350 '04 мнения и съвети

21 януари 2020 - 21:36

Хиляди благодарности за отговорите, много приятно изненадан останах като проверих дали някой е писал :). Веднага давам отговор на "защо 350, защо Ямбол". Аз мога да карам само коли с десен волан и не, не е така, понеже са по-евтини. Не искам да се задълбочавам в причините, най-малкото не искам да ви занимавам с моите проблеми и прочие. Дясната дирекция автоматично съкращава избора ми многократно. Екземплярът, който ми харесва най-много се намира в Ямбол и е с 350тката, затова питах конкретно. Много повече предпочитам бежовия кожен салон и черния цвят. Всъщност точно този екземпляр ме накара да се поровя за модела и да проявя интерес. След подробното мнение на колегата по-горе, смятам да говоря с купувача да закараме колата в сервиз в по-голям град, където има препоръчани от вас специалисти, примерно Пловдив. Ако искате може да потърсите въпросната кола, струва 7999лв, черна, бензин газ 2004та, бежов салон. Прави ми впечатление състоянието на салона и най-вече на подлакътника. На всички останали обяви е доста раздърпан, на този обаче изглежда доста добре. Предполагам това може лесно да бъде направено и при тапицер. Щом започна огледите няма да се самонавивам, а ще се старая да гледам обективно и безпристрастно. Не искам да купя чуждите главоболия, а здрав автомобил, който да ме радва, а не да ме кара да съжалявам и да се чудя дали съм взел правилното решение :).
Благодаря за постовете ви и моля, ако някой има нещо да добави, дори и едно изречение да е - споделете. Благодаря !


В тема:ML W163 350 '04 мнения и съвети

21 януари 2020 - 09:39

Следя темата всеки ден и съм изненадан, че 2 седмици няма мнения. Да не би аз да съм я пуснал в раздел, който не е правилен ? Ако е така, моля темата да бъде преместена, където е по-правилно. Благодаря :)