Към съдържанието

  •  

LYNX

Регистрация: 17 юли 2007
Офлайн Последно: 05 сеп 2011 - 22:07:40
*****

Моите мнения

В тема:Прегрял двигател

27 юни 2009 - 23:42

Ремък имаш ли!?

В тема:DVD в движение?

27 юни 2009 - 21:09

Ти и така си се оправяш сам!

В тема:Маркуч за излишна нафта

23 юни 2009 - 18:45

никога не са се предлагали маркучлетата нарязани за модела...

ПредлагаТ СЕ САМО НА МЕТЪР,...И САМО ОРИГИНАЛНИ,....!

Ауто плюс не са дилъри,..нормално е да им е свършил!
Само дилъра има винаги в наличмност,....и поради тази причина не ти е нужен номенклатурен номер,......но ти требе метър и десет,...не метър!

Успех!

В тема:Добавка за гориво за ЦДИ

04 юни 2009 - 21:34

Колега,
Теб те чета още от дир.бг. За мен твоите думи са закон!
В случая с колата нямам абсолютно никакви проблеми. Момчето от което купих колата е много светсно. За доказателство ще кажа че каското беше на няколко вноски. Когато купувах колата опразних де що има пари и не стигаха да се платят три от общо четири вноски на каското. Човека ги плати и се уговорихме да му ги дам на две вноски(имаше да взема щета за счупен стоп и пукната броня, аз купих колата оправена). Аз можех и на една вноска да му ги дам, ама безлихвения заем си е добра сделка, освен това при пазаркъка ми кълчи ръцете за 500 кинта бая време и накрая си ги взе, тъй че имам да му връщам. Както и да е, всички рзноски по прехвърлянето се разделиха по равно, даде ми колата с пълен резервоар, бяхме на преглед при Петко без да се дърпа и да криволичи. Тази кола я е карал в БГ почти година, както и той самия ми каза, аз проврих кога е регистрирана за пръв път в БГ, казал ми е за всички дефекти които е забелязал по колата, а те са за пасажерския еърбег свети от време на време и предложи помощ при отстраняване на проблема, който е "килимчето" на пасажерската седалка - в БС искат 200 за това килимче, не е проблем, като има човек си работи а и от два месеца не е светвало. Даде ми я с комплект 4 зимни гуми с желени джани, като гумите са в прилично състояние и комплект 5 ляти джанти с летни гуми, които също са в добро състояние и ще изкарат сезона. В колата няма резервна гума, а комплект за "първа помощ" със спрей. Просто по нищо не личи да е мошенник. Днес като му давах пари просто стана дума с каква нафта я карам и той ми каза че е ползвал това чудо и е наливал обикновенна нафта на ОМВ, а аз сипвам от скъпата. Сега кара едно БМВ 530 комби и каза че слага от същото нещо и го купува от БС. Сподели че е много доволен. За това и аз реших да го пробвам, не че имам проблеми с колата. Вече съм и врътнал над 7000 км, тъй че ако имаше проблем би трябвали да се прояви. Маслото е сменено, а с новото масло съм към 1000 км. Силно се надявам да не си прав този път и все така да нямам проблмеи.

Все пак очаквам да препоръчаш дали да ползвам добавката или да не я ползвам. Ако имаш нужда от допълнителни данни за автомобила само кажи!

Та тъй и тъй си тук, бих искал да имам твоето мнение за един пролем, който се появи от скоро:
Когато колата стои на слънце цял ден, като влезна има енда миризма смес между нафта и изгоряло масло в купето. Четох по европейските форуми и там разправят за спукан горивопровод. Възможно ли е? Филтъра за къупето е сменен, горвиния и той, масления също. Всикчко при Петко. Може ли като съм ходил насам натам по черните пътща да съм спукал нещо или да търся причината другаде? Миризмата изчезва за 20 секунди на отворен шофьорски прозорец и ако колата не седи на слънце не се появява отново.





Дано да е така,както казваш,....и да си караш колицата още много хиледи км напред!

Ползвай си добавката праз есенния и зимния сезон,......а тази миризма която усещаш може би е от неплътна дюза!
Махни декоративния капак на двигателя и гледай по средата,....ако видиш нещо черно,мазно,миризливо и,....грозно,.....оди при
Пецата да го оправи1

уСПЕХ!

В тема:Дроселова клапа

04 юни 2009 - 20:08

Този дросел по принцип е най поврежданата част при този двигател,....така че надали втората употреба ще е най-удачния вариант!

Смени я с нова,...но след като имаш крайна и сигурна диагноза,.....да не се окаже че инсталацията ти е оповредена,...и да си имаш два дросела работещи!