Към съдържанието

  •  

genadi

Регистрация: 29 юни 2007
Офлайн Последно: Днес, 13:14
-----

Моите теми

Какво решение без резервна гума?

28 февруари 2024 - 16:43

Много неприятна история е това с по-новите автомобили, а именно липсата на резервна гума. Аз освен пяната съм сложил и фитили и един комплект "гумени" винтове. Но ако е тъмно, как се търси дупката на гумата и как се слага фитил, не ми се мисли. Пяната аз лично не бих ползвал. На дълъг път мятам една патерица в багажника, но тя ужасно пречи, т.к. и без нея багажа си е доста. Някакво решение е пътната помощ (затова и СБА карта направих), но ако човек е в чужбина, къде търсиш такава, нямам си на идея. Сега започвам леко да съжалявам за run flat-а, ама като си спомня как возеха на 18 цола ...

Поста ми звучи малко параноично, но по-добре ли е, като тръгне човек някъде за уикенд или почивка да изкара един ден по магистралите и да търкаля гума по гумаджийниците?


Има ли български език в менюто на дисплея на W205

31 август 2023 - 10:51

Въпросът става ясен от заглавието на темата. Породен е от това, че при W213 от 2016 г. вече има български език. Дори на Пасат и Голф е въведен българския... В същото време при БМВ /3-та и 5-та серия/ и Ауди /А4 и А6/, няма български език дори при автомобили 2023-та година. При най-луксозните модели на споменатите марки не зная дали има български? 

Аз конкретно се интересувам от фейса на W205 /след 2018-та/. Там има и автомобили с дигитално табло, но това дали има значение, не зная...


Проблем с мултимедия на W212

09 май 2023 - 18:23

Днес се появи проблем със звука от мултимедията на моя W212. След запалване, радиото се активира нормално, но до 5-6 минути звука изчезва. При рестартиране от off/on бутона, заработва, но пак за 4-5 мин. Звук няма и от диска, флашката и картата, които са поставени в медията. Когато звука спре, се бъгва и телефона, т.е. не мога да избирам, а когато звука от радиото работи, телефона е ок. Но навигацията пък си работи нормално със звук (инструкцийте и другите навигационни фрази се чуват), т.е. не се влияе от прекъсването за което пиша по-горе. С екрана на медията няма проблем във всички подменюта. Мултимедията мисля е NTG 4,5. Ще кача снимка, но едва ли е толкова важен модела. Мисля да откача минусовата клема за някво време, но по моему с този "бабешки" метод, едва ли ще постигна нещо? До момента не е четена, защото проблема е от днес.

Та на въпроса: Приемам всякакви съвети и моля за насоки за  човек или сервиз, където биха разровили проблема.

Прикачен файл  IMG_20230509_155111.jpg   220,93K   5 Брой сваляния