Към съдържанието

  •  

MZ ES

Регистрация: 25 апр 2018
Офлайн Последно: 23 юни 2023 - 12:44:41
-----

Моите мнения

В тема:Ремонт ABS и ESP W163

05 февруари 2019 - 11:45

Миналата година имах същия проблем с моя ML, само че моят е 270 CDI . Не мога да кажа дали има разлика в модулите на различните модификации,но при моя наистина се оказа "компютъра " на ESP-то. Първоначалната цена,която ми обявиха на модул на старо беше 200 лева,но докато размисля стана 300. Сменянето на самия модул става за минути,след което ми откриха и повреден датчик на ABS-а и така сметката набъбна до 580 лева. Колкото до повреденото казанче,погледни в olx или в сайтовете за продажба на автомобили. Там се продават автомобили на части и може да го намериш на по-прилична цена.


В тема:Странен проблем с лампата на акумулатора

24 ноември 2018 - 16:50

Закарах Мерцедеса в сервиз. Там единственото,което направили ,е да замерят алтернатора и ми казаха,че работи идеално. Лично мен този отговор не ме удовлетворява. Днес отворих предния капак докато двигателя работи и всички ролки се въртяха нормално,без неестествени звуци. В неведение съм какво да правя. Откъде мога да намеря как се сваля ремъка? Необходими ли са специализирани инструменти? Омръзна ми от сервизи,след които колата не е оправена и трябва да поемам нещата в свои ръце.

В тема:Странен проблем с лампата на акумулатора

21 ноември 2018 - 13:10

Благодаря за напътствието,почвам да го търся!


В тема:Инсталиране на камера за заден ход

20 ноември 2018 - 11:02

Това с монтирането на GPS-а в пепелника е много остроумно решение. Благодаря за споделения опит. Вероятно съвместимостта на навигационните системи може да се провери в сайта на Garmin, тъй като и аз имам такава. Остава да проверя дали е съвместима за приемане на видеосигнал. Ясно е,че камерата за заден ход не обезмисля огледалата,но си е от помощ.Още повече,че видимостта назад в ML-a за мен не е от най-добрите, а и допълнително задното му стъкло е затъмнено.


В тема:Инсталиране на камера за заден ход

19 ноември 2018 - 19:16

Благодаря за отговора! Надявам се да ме държиш в течение с инсталацията на твоята камера.