Към съдържанието

  •  

Jack Sparrow

Регистрация: 28 дек 2017
Офлайн Последно: 29 юни 2022 - 03:07:40
-----

#440634 Смяна на седалки W164

Публикувано от Jack Sparrow на 12 април 2022 - 09:26

Ясно, благодаря.

Нямам идея дали е премиум или обикновенunsure.png

Да речем, че трябва да се вземе инсталацията от копчетата към седалките и после ако липсва нещо както споменахте по-горе.

Ще трябва ли стар диагноза да се променя нещо софтуерно?


  • 1


#419996 W164 смяна на USA навигация

Публикувано от Jack Sparrow на 28 май 2019 - 02:47

Да добавя малко ъпдейт. По стечение на разни обстоятелства в крайна сметка съм с китайски андроид навигация и хармана е вързан и работи - факт. Работи добре, доволен съм. Има почти всички екстри, както и опция за задни монитори, което е следващата стъпка :)


  • 1


#416989 W164 смяна на USA навигация

Публикувано от Jack Sparrow на 28 февруари 2019 - 14:33

При 164 няма отделно DVD устройство а всичко си е в навигацията. Всичките навигации работят с Харман Кардон. Това е въпрос на кодировка на навигацията през Star диагностика.

Блутут устройството ако е оригинално ще работи и с европейската.

Андроид устройство не ти препоръчвам защото там това което се прави е:

1. Пуска се кабел до усилвателя на Харман Кардон.

2. Усилвателя се изключва и тонколоните се връзват към китайската навигация.

3. Губиш хубавото качество на звука.

 

Сегашната ми навигация има място за 2 диска - музика и за навигацията. При европейската нали е с 1 диск, къде се слага навигационният?

Значи не е вярно това, че трябва да търся специално Харман навигация, а просто новата да бъде настроена - ясно.

Блутута е оригинален, значи би трябвало да работи. 

Това също ми го обясниха, че се пускат кабели до усилвателя, но ми казаха, че трябва да го свържат да работи с китайската, а не да го изключват. Но явно не се уточняват добре, умишлено или не.

Засега има светлина в тунела за оригиналния вариант, за съжаление на Pe6o666... :lol


  • 1


#416716 W164 2008 Garage Door Opener

Публикувано от Jack Sparrow на 21 февруари 2019 - 01:28

Ето малко факти след теорията. С помощта на фирма Импас 56 - Варна си подкарах 2 от копчетата на огледалото. Вградиха ми 2 платки от дистанционни. Процедурата е следната - ако имате готови дистанционни, които да ползвате направо те ще бъдат вградени. Ако не ще ви направят нови които да вкарат в огледалото. Ново дистанционно струва към 25лв. Отивате в сервиза и ви свалят огледалото, след което вграждат вътре платките от дистанционните. Свързват ги директно с копчето от огледалото. Батерия няма - използва се захранване от колата. След като е готово се монтира обратно. Ако някой друг ви прави тази операция, имайте предвид, че двете платки трябва да са раздалечени една от друга, защото си пречат. При мен първия път не тръгна поради причината че бяха прилепнали една за друга. Минуса при тази операция е, че ако смените гаражната врата ще трябва да отваряте наново и също така ако продавате колата ще трябва да ги махате. Услугата за труда струваше 60лв. Дистанционните се заплащат отделно ако ги нямате. Незнам дали за някой ще си струва тази операция и занимавката, но на мен ми харесва това удобство да не се бъркаш за дистанционни, както и да ги разнасяш с теб по цял ден. Ако имате въпроси питайте.

Поздрави  


  • 5