Към съдържанието

  •  

Petyr Danailov

Регистрация: 28 мар 2017
Офлайн Последно: 08 апр 2024 - 17:10:14
-----

#421314 Побъркан парктроник

Публикувано от Petyr Danailov на 05 юли 2019 - 13:01

Купуваш си хубав коктактен спрей без масло. Аз лично ползвам това:

 

https://www.tme.eu/b...f/prf-6-68-520/

 

Сваляш внимателно лайсната с датчиците и разкачаш внимателно всички букси. Пръскаш и контактите на датчика, и контактите на буксата обилно, и докато са още мокри слагаш и махаш буксата няколко пъти в датчика. След това напръскваш всичко отново и окончателно закачваш буксата, като внимаваш за гуменото уплърнение. Забравяш за проблема.... Ако има скъсано уплътнение на някоя букса - трябва да се смени...

 

Благодаря за съвета, но целта на темата е, дали можете да препоръчате някого, който може да свърши гореописаната операция.


  • 1


#401391 Проблеми с паленето S211 320 cdi 2007

Публикувано от Petyr Danailov на 04 декември 2017 - 21:48

Сега...интересна дискусия се е разразила, която се надявам да ми помогне. 

Показвам и клип от преди 2 часа, като не беше палена от 3 дни - https://youtu.be/qU6kS2ykqIU.

Изводът, който аз си направих е, да се съглася с колегата Bokouser. Не знаех въобще за съществуването на подобна разлика в акумулаторите, но след подробен рисърч из форумите от странство, установих че реално има логика в написаното. Наистина е много вероятна нуждата от AGM акумулатор, защото реално е много вероятно колата да е излязла с такъв от завода(стария също не беше AGM, но може просто да не беше оригиналния). За аргумента, че при нов неAGM и AGM не би трябвало да има разлика, отново ще се съглася с Боко, защото тая кола ми доказа, че при малки отклонения от това немеца какво е казал да се прави...тя става непредсказуема и се държи странно. 

 

Друг е въпроса, разбира се...тези, които ми продадоха акумулатора, защо не ги знаят тези работи. НО, още по-голям е въпроса, защо глупакЪТ от ивайджет не е подходил в тази посока и не е видял, че реално не е това акумулатора. 

Планът ми е утре да звънна в БС и да питам за цена и спецификация на нова батерия след като им дам шаси...по този начин ще съм 100% сигурен, че ни трябва AGM (за мое успокоение просто). След това вече,ще ходя да връщам сегашния и да доплащам за AGM.

 

Ще ви държа в течение.

 

Ай много здраве :)

 

 


  • 1


#388645 VIN Декодер

Публикувано от Petyr Danailov на 29 март 2017 - 08:30

Благодаря много.


  • 1