Към съдържанието

  •  

SAMURAIJACK

Регистрация: 10 апр 2007
Офлайн Последно: 21 ное 2019 - 20:57:29
*****

#254413 Сбъдната мечта , Мерцедес W140 S600L V12.

Публикувано от SAMURAIJACK на 12 ноември 2011 - 22:58

Е*а си мераклията....евалата!

Някои ден и аз ще започна да си върша това което обичам с инструментите на професията...ще го правя с любов....бих започнал с Парламента...надявам се да успея да опукам поне един пълнител... :beer :yoda

Иначе наистина.....еваларка :coolgrin просто радваш
  • 1


#254290 Честито 11.11.11 11:11

Публикувано от SAMURAIJACK на 11 ноември 2011 - 21:46

Абе, Филко няма ли го да удари едно рамо..в подкрепа на безбрачието..

Подкрепям :)
Силно!,,,,с две ръце....с два крака...и е един....ъъъ...приятелски съвет-DON'T!!!
  • 2


#253538 ЧАТ-ТЕМА

Публикувано от SAMURAIJACK на 06 ноември 2011 - 10:08

:dontknow никой не ебава :dontknow

ДА ВЕ-в 4 и половина сабахлен-в неделя рано сутринта:)хехехе-чакай ;)
Не сме вече на ония(твойте )години....ся -мекото легълце...некоя сгодна женица-топла храница и ако може СПОКОЙСТВИЕ :)
:hailandkill
  • 2


#252649 ЧАТ-ТЕМА

Публикувано от SAMURAIJACK на 30 октомври 2011 - 23:31

На всички нови членове -ЧЕСТИТО :beer :buddies :coolgrin
Надявам се новата 2012 година да Ви дадем много поводи за радости от членството в клуба(да ми се чуди човек ,що не станах политик) :mbcb

Честитя и на колегите заели се с нелеката задача да Модерират клуб в които повечето се познаваме и се стараем да сме толерантни-молбата ми към всички ползващи форума е да се опитат да разберат естеството на работа на модератора и да не му се сърдят когато си върши работата-за доброто на всички :mbcb :yoda :beer
  • 3


#252081 силно тракане от към двигателя

Публикувано от SAMURAIJACK на 26 октомври 2011 - 20:08

има много гаден шъм(тракане) идващ откъм двигателя.показъл съм на снимката откъде се чува,не се променя от температурата на двиг. с увеличаване на оборотите сякаш утихва но не съм сигурен

Колега
пускам ти темата само защото докато разбереш,че всяка нова тема от нов потребител чака одобрение от Модератор или Администратор-щеше да напускаш още 20опита...а не само 3 както досега,,,но принципно хич не е за одобрение(темата де)
Айде това ,че не поздравяваш и прочее може да се отдаде на много неща,ама все пак напиши подробности за колата
години,двигател,пробег,последна смяна на масло и т.н.
Поздрави

  • 2


#251797 FUN Клипове

Публикувано от SAMURAIJACK на 24 октомври 2011 - 17:54

http://www.youtube.com/watch?v=ROLwvXS7FFs

http://www.youtube.com/watch?v=SUF3Y7H3JZ0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KjERfoalP0g&feature=related

Добре де брат
Кажи ми точно по кои стандарти тия клипове са fun?

Супер е ,че постваш всеки ден ,но наистина трябва да дефинираш по точно ,кое е забавление и кое е чиста проба човешка жажда за сеир-да има там умрели ,кръв катастрофи и черва по пътя....
Поздрави

  • 2


#249662 ЧАТ-ТЕМА

Публикувано от SAMURAIJACK на 07 октомври 2011 - 22:44

Ками

забелязвам на едни други места ,че си на път да се ядосаш...а не бива :)
"онзи"губи...а и от такива спорове винаги сме ощетени емоционално...
Архелогически се надявам да ме разбра
Поздрави
:yoda
  • 1


#249491 ЧАТ-ТЕМА

Публикувано от SAMURAIJACK на 06 октомври 2011 - 20:54

Ама трябва да я меря колко е дълга ли? По размери ли се продават или по марка автомобили?

Като стане студено..вело, уии, пътека, повечко +#$%*****..

абе защо ме цензурира..откога с-екс е мръсна дума?
Тва само на ХУлигана работа :droid_scared

мнее,,,,+#$%***** отдавна е мръсна дума в тоя форум :)-даже се забавлявахме преди години как го транслитира системата ;)

На самите ,чистачки отзад си пише за кои модели стават...но принципно си купи хубави или отиди в Автосвят например(или както там се казваше оня големия магазин)мигни два пъти с очета и"ъъ..ами чистчаката таковато..." -и ония ще се скършат да помагат ;)
:cool

п.п.-само мен не ме редактира системата...я проба
+#$%*****,,,S E X .....кекс!!!.....
  • 1


#249443 Android vs Apple

Публикувано от SAMURAIJACK на 06 октомври 2011 - 18:08

R.I.P. Steve Jobs..

Thinker,Believer,Doer...

Публикувано изображение
  • 1


#249337 Android vs Apple

Публикувано от SAMURAIJACK на 05 октомври 2011 - 18:22

Публикувано изображение
  • 4


#249322 ЧАТ-ТЕМА

Публикувано от SAMURAIJACK на 05 октомври 2011 - 14:54

Нито си мисля че си на заплата,нито си мисля че се отчуждавам,нито имам намерение да карам множественото число което употребяваш,да си обгрижва капаците!

Не! Поста ми е само и единствено към теб и няма нужда да намесваш колегите ти. Обърнал съм се към теб и отново го уточнявам!

Удивителните изразяват непоколебимата ми позиция а поставените плюсове към постовете ти даже и не съм ги забелязъл. Но е хубаво че ти дават стимул за действие към определянето на така нареченият от теб и от тях/плюсовете/ груб тон.
Да! Позволявам си да слагам удивителни и ще продължа да ги слагам. Преценката е твоя! Само недей да забравяш че редом с удивителните лягам под колите на нуждаещите се и отделям от времето си за тяхното добро и за някого мъничко улеснение от появилият се дразним проблем с дрехи които не са за работа. Защо бе? Щото искам да ти е гадно ли? Искам да си еабваш капаците ли? А? Защо? Защо? Или сега ще кажеш че въпросителните са много? Е не ти прави чест,с три удивителни.

Още един път ти казвам,бай Васил няма да се промени и добавям че никога не е имал намерение да прецаква идейте на това място! Това е много пресилено казано и за жалост намирам че споменаването му е нещо като бягане от проблема който правиш от несъгласието ми в мнение за "некачествената" музика по недостатъчният критерии на един младеж.

Забелязвам че думи от сорта на: приятел, благодаря че те има, дано има повече като тебе тук и мн.мн.други изречени и излязли от твоята уста и клавиатура са породени без чувство и са лишени от всякаква истинност. Сполай ми разбира се! Благодаря! Има за какво!

С кой акъл и как ти мина през главата да кажеш че развалям идейте на клуба? Е не мога да си обясня...УжасТ! Може би ще имам време да помисля защо...може и да се съглася с някой твой твърдения ...НО никога няма да се съглася че ебавам идейте ви.....НИКОГА!

По-трагичното е че ти заставаш зад един човек който никога не е мислил доброто на клубът,никога не е бил съгласен с действията ви и постоянно го е тиражирал пред всички с които се е срещнал или писал в нета - гарантирано от бай Васил!

Това е моята истина и твърдо заставам зад нея....... а за прецакването на идейте,оставям преценката не само на теб ами на целият екип - без удивителни.....

Филипе,бай Васил не си мени думите просто ей така. Запомни го! Няма ултиматуми,няма стачки,няма подмолност!

Бай Васил дава,но и си иска своето. Такъв му е характера!

Зариват ме на лични за помощ. На никого не отказвам,за всеки познат и непознат тръгвам. Добрината ми е в повече човече! Бай Васил не дели хората на едни и други...песни ви написах...държах да се изпеее и да се спомене клуба чийто идей "съботирам". С това ли заставам срещу идейте? Баси! Колко грубо преувеличено!

Браво Василе!!!
Един истински приятел ,като теб ,винаги ще изтъкне всяка УСЛУГА която е правил ,за да напомни на тоя дето се е осмелил да каже нещо различно от твоето мнение,че ти е ДЛЪЖНИК до гроб....ама ти верно ли го направи това ?!...евала
За незапознатите-с бай Васил се запознахме лично когато доиде в двора на служебния гараж ,за да ме консултира относно проблем които имах със стартера на Тойотата-дойде човека-запознахме се-направо си легна под колата и започна да оглежда за да види какъв е проблема...тогава отбелязах ,че е с хубави дрехи и няма смисъл да ляга-по добре аз да легна ,но да ми каже какво да гледам-"не бе няма проблем"-евалата пич!!!-наистина готина постъпка!

Сега понеже е видно ,че това е ОГРОМНА услуга ,която ти вадиш сега отнякъде (и все още не мога да го повярвам),за да не се чувствам вече задължен-хайде ако обичаш калкулирай колко струва консултацията и амортизацията на дрехите ти и ми кажи(като не забравиш да влкючиш и това ,че веднъж ти звънях по телефона да те питам за една стара ес класа дали си заслужава да я купувам)и ми кажи за да ти дам парите и да сме с чисти сметки,а доколкото това дали ще сме добри приятели-явно е видно ,че няма да сме.
Пич-нека ти кажа нещо-истинските хора(към които се самоприсъединяваш),когато правят нещо за някого-НИКОГА не го правят за да получат благодарности или потупване по рамото ,а само и единствено защото им е в природата да помагат...

Та- понеже и самоизтъкваш колко си важен за форума и ,че те заливат със лични за помощ-ти колко от тая помощ сподели тука?
Питам те защото имаше един потребител тук-Асен-или още познат като BENZBOSS-които когато му пишеш ЛС със проблем отговаряше така-"пич-пусни една темичка и там ще разрешим проблема-за да могат да го видят всички"...намираш ли разлики?
И изобщо всичко което си направил за хората тук-да Благодарим ти!( и неведнъж съм го правил - да!!),но ако смяташ да го използваш за да си правиш каквото искаш ,както искаш и когато си поискаш-Не-Благодаря!
И когато съм ти благодарил съм го правил искренно ,но когато смятам ,че си грешал-съм ти го казвал-пак искренно-както би направил всеки един "истински"-но проблема в твоя случай е ,че не грешиш Васо-НИКОГА!!!
Само и единствено ти си правия и ако някои не дай си боже,каже нещо срещу W 140 или W124-ела да видищ чудо-то се почват -
обиди..препинателни знаци...наставнически тон...обръщения в трето лице към себе си ...и разбира се-обвинения към модератора(или по конкретно мен ),че не си върши работата...

Васо-когато стана онзи случай в който съвсем против всички идеи залегнали в Устава на МБКБ и най вече в Правилата на форума на МБКБ,скочи срещу новия потребител във форума щото "обиждал "140ката и когато ти казах ,че не е честно да поставяш френдовете си (визирайки мен тогава)в положението хем да са служебни лица,хем да се получава конфликт на интереси-ти какво направи?-ще ти кажа-нито ми се извини ,нито ми написа даже едно ЛС-ей така поне да кажеш -"абе Филко -избухнах малко ама ..еди кво си-примерно"....нееееее-ти написа една дъъълга тема как сме обидили Павката -и да му се извиним-без ИЗОБЩО да се консултираш с него има ли тои нужда от това извинение и дали не съм пък говорил вече с него,,,,и освен да му се извиним-да си признаем ,че не сме си свършили работата и едва ли не да си налягаме парцалите и да се стягаме у кръста-така ли беше?(така беше-въпроса е риторичен)
Айде-не влизах две седмици-мина ми-макар ,че бях наистина обиден от държанието ти-ама получи ли от мен ЛС със това колко съм ти обиден и че ми дължиш извинение-не-нали!
Влизам най накрая аз във форума -за да видя ,че ти пак си развяваш коня необезпокояван по безцеремонен начин със друг потребител-няма значение дали е пушката или сабята или квото и да е там-първия път когато те "издразних" с модерирането си -беше за съвсем непознат човек-което доказва ,че не съм пристрастен-..обаче-я си прочети първите постове и наичина по които пишеш ,и ги сравни със сегашните ти постове-не усещаш ли някаква промяна..нещо заповедническо и непреклонно и безапелационно не ти ли лъха от мненията ти...?!-ами аз ще ти кажа ,защото съм сигурен ,че през твоята призма са си точни-Да,колега Васо-ПРЕКАЛЯВАШ!!!-защото днеска ще е пушката...утре Мишо,,други ден потребителя Х,все някои ще каже нещо което не е спрямо твоите разбирания и какво-
Пак ли ще му кажеш-"бай ти Васо е прав!!!Помни ми думата!!!Чети за да се научиш!Слушай бай ти Васо!!!С това няма да се съглася никога!!!Нищо не разбираш!!"и прочее такива Бойковизми...като накрая ще завършиш със"Или аз или той-избирайте!!!-Аз съм такъв!!-Бай ви Васо е истински-той не се променя!!!Бай Васил дава,но и си иска своето!!! Такъв му е характера-свиквайте!!! "

....няма да ти развалям хатъра бе пич-действай-само ,че си спомняй ,че вече цели два форума са те баннали-разбира се ти си правия ,а не те и изобщо не те касаят,но се чудя дали някои от причините не са били "че вечно ти си правия"
Знам че такива плюсове минуси Титовци митовци и прочее дреболий не те касаят-къде се слагаме братче пред знанията и моженето ти ....обаче искам най честно да ти кажа-предпочитам да отида на майстор-да си дам парите за да си оправя проблем -отколкото ти да ми помогнеш и после да кажеш"аа ама когато ти помагах не говореше против мен",,,,щото ако беше поне малко със такт ,щеше да разбереш ,че нищо нямах против теб,а само към начина по които изразяваш себе си понякога и налагаш мнението си на другите,,,

но всичко написано горе вече е история-наистина съжелявам ,че ти го казвам ,но приятели като теб не искам да са около мен-ако ще трябва да помня всяка услуга която са ми правили за да ги боготворя вечно ,а те да ми се качват на главата-не мерси!!!
,,за мен последното ти мнение наистина беше шокиращо и точно в твой стил ти казвам:
аз повече с теб няма да се занимавам-пиши и прави каквото искаш-бъди "истински "колкото искаш ,но когато неминуемо доиде времето в което си тръгваш и оттук-си помисли..."абе дали всички са криви ,а само аз съм правия или има за какво да се замисля.."?

И настоявам да ми кажеш колко пари ти дължа за консултацията и амортизацията!!!
п.п.п.-Ааа забравих да спомена-на предстоящото ОС смятам да си подам оставката като Модератор-вече няколко години търпях подобни на тези негативизими-бях обвиняван в какво ли не(като в действителност има точно 4ри човека наказани от мен през ЦЕЛИЯ ми стаж като Модератор),по цели нощи съм висял за да успокоявам духовете на всякакви хора решили да избиват комплекси пред екрана,,опитвах се винаги да бъда честен и безпристрастен,,но в крайна сметка човек има граници-нали живота ми е радост и рози ,та трябва и тук да попивам негативизмите на всеки които е решил да бъде по по най...мерси ще кажа аз на такваз любов...
И преди време се бях зарекъл ,че тук трябва да стане като във нормалните форуми-за най малкото-наказание и после бан-че...и така щеше да се знае ,какво е позволено и какво не-а не да се получава ,даже така ,че най обикновен потребител във форума държи сметка на Модераторите -защо не го оставят да си нарушава Правилата ,понеже в мненията си се застъпвал за Мерцедес...баси...
Васо-ако аз бях ти-сега щях да кажа-"или аз или Васо-избирайте!!!"...
да ама не съм и няма да го кажа -Винаги си добре дошъл тук-пиши,прави каквото искаш-ако нарушаваш и някои сметне ,че има нужда от наказание-ще си го получаваш-но не от мен -от мен-от тук нататък-нищо...nada...
Сполай ти


п.п.п.п.п.
Сега -известно време след като написах това по горе...единственото нещо ,което е грешно в него е това ,че смятам да напусна като модератор-и не защото съм властолюбив и Модераторстването ми е най любимото нещо на земята ,а защото получих хубави думи на ЛС -от хора които никога не са ме виждали,с които никога не сме имали вземане даване,но въпреки всичко ме помолиха да не се поддавам на емоцията и да остана като необходим коректив във форума.
Благодаря на всички които ми писаха и наистина оценявам всичко което казахте... :allhail
Накрая искам да се извиня на всички ,които напоследък стават свидетели на такива грозни сцени тук във форума....случвало се е преди-няма да кажа ,че няма да се случи отново,но определено смятам ,че със всеки следващ път ще подобряваме нашата реакция и ще сведем щетите(от подобни негативизми) за почитателите и читателите на МБКБ до минимум.
Благодаря Ви и Ви поднасям личните си извинения!

  • 18


#249217 ЧАТ-ТЕМА

Публикувано от SAMURAIJACK на 04 октомври 2011 - 18:12

Кво съм разбрал,разбрал съм.

Ще ти отговоря кратко.

Ти си един от хората които преценяват дали заслужавам наказание. Ами след като имаш това право,го прилагай а не ми обяснвай кое и какво.

Това съм аз! Свиквай!

Ако има нужда.....давай и прилагай правилата!

Нито ме интересува Тито,мито и който и да било....никога не влагам старание да запомня кой,кога и с какво. Няма да има стачки и квото там си го нарекъл. Аз не стачкувам ами като видя че нямам място нейде,не се натискам да оставам!

Бай ти Васил,няма да се промени!

Нещо си объркал тона и тука....и удивителните ти идват в повече ми се струва
Явно си мислиш ,че аз съм на заплата в МБКБ и съм ДЛЪЖЕН да ти оправям бакиите всеки път-щото ти си КАЗАЛ и тва е!!!-ако искаме!-ако не-да си е*абваме капаците-така ли?!
На мене ми е най лесно да ти приложа наказание-и съвсем честно смятам ,че ще е заслужено -най малкото като цялостното ти отношение напоследък към форума и идеите на МБКБ ,но в крайна сметка ако не може да се разберем като хората-какъв е смисъла изобщо да общуваме.
Иначе-само за сведение-погледни плюсовете във първото мнение което изказах-ще ти стане ясно ,че не само аз мисля,че прекаляваш.
Освен това вече на няколко пъти ми се струва ,че поставяш нещо като ултиматум-"или ме приемате такъв-или ме гонете !!!"
..няма нужда да те гоним Васо-с държанието си сам ,ще отчуждиш повечето хора от себе си-изводите си прави сам.
Сполай ти
  • 11


#249120 Интересни филмчета с Мерцедеси.

Публикувано от SAMURAIJACK на 03 октомври 2011 - 23:49



бай бай....
  • 1


#249115 ЧАТ-ТЕМА

Публикувано от SAMURAIJACK на 03 октомври 2011 - 23:05

Щото ми е "къса"клечката ако разрешите да се обадя и аз
бай Василе-вече за "н"ти път ти си правия и всички останали са леш,
отделно на това ,наистина тона ти е като на 50 годишен пред 16 годишен пикльо(относно пушката),отделно на отделното -каже ли някои КАКВОТО и да било против W140-ти си опозиция-немедленно и безпрекословно!!!
Твоето мнение и това е!
Ще ме извиняваш,но тъй като считам ,че малко или повече сме някакъв вид дружки-мога да ти го кажа съвсем откровенно-прекаляваш и то доста!
Бях на крачка изобщо да не влизам във форума защото ТИ най нагло заяви ,че не си върша работата и едва не ,че си клатя краката вместо да гледам ,че разни хора ти опонират на мненията.
Имаше една тема ,която е изтрита за жалост-в която един колега много точно описва държанието ти(тито).
Сега ,разбира се, ти може да ми се разсърдиш-да обявиш гладна стачка,да не влизаш вече НИКОГА тук ,да събереш съмишленици,да организираш всенароден протест или каквото друго решиш,но смятам,че мъж на място може да си признае когато не е прав...ако изобщо съществуа такова нещо за теб..
Само за справка-погледни си последните мнения в които се е е обсъждало W140 и как си защитаваш тезите.Също така погледни и последните си разговори със пушката и смятам ,че му дължиш извинение-най малкото за начина по които се изказваш...

Не искам да почвам дрязги или безкрайни спорове-това ще е ЕДИНСТВЕНОТО ми мнение и то не е тема за коментар ,а МНЕНИЕ-не смятам да го защитавам(не е теза) не смятам и да го доказвам(не е теорема)
...Тук всеки е добре дошъл ,но това не е форума на W140 и маниаците-а това е форума на СВОБОДНИТЕ хора да изкажат мнение или да дискутират нещо..а не да седят в ъгъла и да слушат поучения от ПО ГОЛЕМИТЕ(всичко знаещи,всичко можещи и неприемащи никакво друго мнение)

Със здраве и дано си ме разбрал този път.

п.п.-Павка-мисля ,че Васо няма нужда от адвокат-както и ти нямаше нужда преди(принципно)-големи хора сме-ще се разберем

п.п.п.-ако има съгласни-сложете едно плюсче,,, може пък и аз да съм нещо нередовен-знам ли...
п.п.п.п.-И още нещо да добавя-аз лично смятам ,че BMW 7ма серия докъм 2000та година ,са по чаровно изглеждащ (от w140)и доста радващ окото автомобил...даже смея да твърдя(какъв антихрист съм),че ако имах възможност бих си взел 7ца....е-това прави ли ме по малко човек в твойте очи?-Вече съм пораснал голям за да знам какво ми харесва и какво не...последните въпроси са риторични-както казах-повече това мнение няма да го коментирам-просто добавих едно искренно виждане

п.п.п.п.п.п.-моля плюсовете да не се влияят от последното мнение за 7цата-то беше само за да покаже,че човек дори и върл фен на Мерцедес може да харесва и други неща...или да не харесва нещо в Мерцедес...
  • 25


#248768 ЧАТ-ТЕМА

Публикувано от SAMURAIJACK на 01 октомври 2011 - 01:14

баси....и на вас не ви е лесно да го еВа...
На мен музиката ми е...силна..и тиха...и такаааа.
Сега като Ви чета и се замислям-май е по добре в живота да знаеш точно толкова колкото аз знам за озвучаването-колко по малко знаеш и разбираш-толкова по малко зе тормозиш :)

да се у философа...
:hailandkill
  • 1