Към съдържанието

  •  

NikolovN

Регистрация: 19 дек 2016
Офлайн Последно: 31 мар 2020 - 11:05:08
-----

Моите теми

Проблем врата на багажник и трети стоп

16 юни 2018 - 11:09

Моля за съвет. Дръжката на задната врата отказа команди. Като я стиска не се случва нищо. Третият стоп също отказа. На дисплея изписва тези два проблема. Навежда ме на мисълта, че може да са жици. Интересното е, че бутона за заключване работи, при затворена вратата, като го натисна заключва. Има напрежение и на лампата. Като отворя задната врата ръчно светва. САМ модула е изчистен от води и налепи... Някой идеи...?

Mercedes.Benz.Navigations.DVD.COMMAND.APS.2017-2018.Europe.NTG2.V19

10 януари 2018 - 09:40

http://zamunda.net/banan?id=528384

 

Налазвайте, че да има повече сийдъри.

Как точно се записва:

 

imgburn--> Write Image file to disk-->Ако ползваш него задължително натискаш зелената икона, намираща се долу в десния ъгъл на прозореца Change automatic write speed--> от изскочилия прозорец избираш първа скорост

 

 

диск DVD-R

 

Не е тествана все още. По - късно като намеря диск и запиша, ще кажа дали "всичко е точно".

 

 


Оригинално масло MERCEDES-BENZ 229.52

09 декември 2017 - 14:39

Колеги попаднах в интернет на това масло. Въпросът е дали някой го е ползвал от тази фирма и аджеба,  дали според вас на тази цена би било оргинал...?

https://maxcar.bg/av...oditel-mercedes


Rear SAM ИДЕИ W164

30 юни 2017 - 17:30

От известно време ми отчита грешка за изгорели крушки на задните стопове, но крушките са сменени с нови (въпреки, че старите не бяха изгорели). При четене с delphi имаше проблем, когато искахме да ги запалим от него, но изведнъж някак си(незнайно как) ги запалихме и грешката изчезна. След престой на автомобила два часа проблема отново беше на лице и крушките са ОК. Също така от време на време кейлиса си прави каквото си иска- отключва само от една врата, не отключва багажника, не заключа и се оправя от самосебе си. Понеже имах теч в багажника от уплътненията отворих задния сам модул и нещата не бяха твърде добре. Почистих го добре, но проблема със светлините отново е на лице. Кейлеса се закрепи поне засега. Дайте съвет как да проверя дали проблема е от модула и ако се чете със стар диагноза какво да гледаме. Ако евентуалоно е модула ако го сменя дали новия се програмира по кякакъв начин?