Към съдържанието

  •  

NikolovN

Регистрация: 19 дек 2016
Офлайн Последно: 31 мар 2020 - 11:05:08
-----

Моите мнения

В тема:Шум при студено време, подозирам хидравликата.

02 май 2018 - 13:18

Волана по твърд ли е от обичайното?

Аз сменях клапан миналата седмица.

При първо палене няма хидравлика. Чак на третото гасене и палене се появяваше.

И волана беше твърд

 

Колега, сподели моля за този клапан (какъв е що е), че на мен от известно време сутрин, на студено време, хидравликата докато дойде трябва да напъвам волана. Чува се едно прицъкване и тогава зацепва. Да не би да е от него...?


В тема:Компютърна диагностика Къде?

13 март 2018 - 12:51

Колега като цяло им е слабо място и на МЛ и на Ц и на Е класи, около мен повечето хора с кейлес имат поне по 2 неработещи дръжки/врати, в някои случаи може да се оправи но е свързано със сваляне на дръжката и ремонтиране а то не винаги е сполучливо. Диагностиката в този случак няма да ти каже нищо което не знаеш, ще каже че не работи. Закачал съм ги и със моя стар, на една Ц-класа бяхме правили с приятел дръжките но само една от двете се получи, другата нямаше оправяне, след някакво време му се развали още една и се отказа да се занимава.

 

Казуса се завърза доста интересен. Успяхме да я прочетем, но се оказа, че стар диагнозата не хваща никаква грешка.... :wacko , което навежда на мисълта, че наистина е дръжка... Демонтажа не е толкова сложен, но ако някой се е опитвал да оправя такава, моля да сподели или да даде координати на човек, който му се занимава.

 

 

Където съм питал,винаги отговора е бил еднозначен че не може да се ремонтира.Новата дръжка е към 800лв.Любопитно ще е ако се намери някой който ги поправя...капсуловани били и пр...

 

 

Проверих в ивайжет, нова дръжка с боя (защото иначе идва само грундирана) е 270лв с ДДС, което пак е много но не е 800... обаче каква е гаранцията, че ще се оправи. :dry


В тема:Компютърна диагностика Къде?

09 март 2018 - 13:00

Здравейте,

 

Колата е W164. Моля за координати на диагностик в София или околностите, който може да види защо не работи кейлеса на три врати. Четвъртата е ОК.


В тема:Mercedes.Benz.Navigations.DVD.COMMAND.APS.2017-2018.Europe.NTG2.V19

10 януари 2018 - 19:13

Тествана и работи!