Към съдържанието

  •  

r1der

Регистрация: 11 фев 2016
Офлайн Последно: 23 яну 2020 - 02:04:20
-----

Моите мнения

В тема:ViseeO

08 август 2017 - 20:35

Здравейте,

Ще изкажа мнение по темата тъй като имах въпросното устройство. Доста дълго чаках да изкочи нещо в олх, че толкова много пари за ново не си заслужава. До колкото имам спомен ми струваше към 120лв.

Само по себе си устройството е супер, напълно функционира с навигацията, дисплея в километража, волана и т.н. Само се свързва даже имаш хистори, функция да набираш/търсиш през навигацията и т.н... обаче... явно самите микрофони на ЦЛК-то са слаби и много лошо ме чуваха, в повечето случаи трябваше да викам... това беше единствения недостатък по скоро на колата отколкото на устройството....

 

Относно афтър маркет навигациите, за мен лично ако цените качествения звук не правете тази грешка да замените оригиналната... В повечето случаи има и чейнджър който е напълно достатъчен.

 

Поздрави!

 

ПС: Моето CLK от скоро има нов собственик съответно и устройството :)


В тема:Mercedes-Benz CLK 320 2003г. мнения

12 юли 2017 - 13:58

Здравейте, не бях обърнал никакво внимание колко ужасно са надупчили колата и отпред и отзад. Доста аматьорско изпълнение. На първата ми кола в живота една скромничка Астра беше по-кадърно направено.
Както и да е - газта не е фактор в случая. Само показва немърливо отношение към колата.



На мен най-много ми харесва телефонният номер на колегата. Кога може да се види колата на живо?


Колата може да се види делничен ден след 19ч.

Нещо, което съм пропуснал да спомена и в обявата е, че колата се кара като втора предимно на дълги преходи тип София - Бургас - Варна и рядко се сблъсква със Софийските "пътища". :)


Sent from my iPhone using Tapatalk

В тема:Mercedes-Benz CLK 320 2003г. мнения

11 юли 2017 - 12:02

Аз бих я погледнал, но по принцип съм скептичен към коли със сложена вече газ. Предпочитам да си я сложа газта сам по ред причини. И все пак ако се увериш, че газта работи достатъчно добре защо не? Има кадърни хора, които могат да ти я донастроят по-прецизно в последствие

Напълно съм сългасен за газта! Точно поради тази причина съм сменил цялата система.. (пс: копчето за газ е в пепеплника):

 

http://www.mobile.bg/11492027308686430

 

Поръчал съм чисто нови предни гуми Uniroyal Rainsport 3, цената остава същата...


В тема:Проблем със скоростна кутия

16 юни 2017 - 22:28

Смениха ми я в един сервиз до зеленчуковата борса в Дружба. Ако някой се интересува за точното име на сервиза нека пише ЛС за да не става като реклама. Факт е че момчетата свършиха работата и колата в момента е 6. Маслото не го смених, буксата също, платката съм писал по горе колко струва, труда беше 93лв.


В тема:Проблем със скоростна кутия

11 юни 2017 - 16:34

Платката на скоростната кутия е сменена и колата вече няма проблем. Благодаря на всички отзовали се!