Към съдържанието

  •  

ivanb

Регистрация: 06 сеп 2015
Офлайн Последно: 20 ное 2017 - 19:13:54
-----

Моите теми

горят крушките на късите

08 май 2017 - 07:13

Здрасти колеги , от както имам колата съм сменил почти 3 чифта крушки а колата я карам почти две години. Нормално ли е или имам проблем по инсталацията .До сега не ми се е случвало да ми гори толкова често лампа на друг автомобил . Кажете къде са масите на фаровете да проверя как са че определено има проблем по инсталацията , а и релето на късите къде се намира ако знаете :)


Нивомер гориво

17 ноември 2016 - 08:29

Здравейте колеги

Заседна ми поплавъка на нивомера за горивото в резервоара. Сваля ли се резервоара или има достъп през купето под задните седалки ? Питам защото под самите седалки има доста дебел пласт изолация и мокет която без да сваля седалките няма как да я махна. Търсих из нета описание на процедурата но нищо не открих . Ако някой е правил процедурата моля да сподели че проблема е доста неприятен . Горивото в резервоара е над половината и а стрелката на таблото е на нулата , съответно свети резервата и на дисплея излиза колонката да посетя бензиностанцията. Преди да заредя последния път горивото беше на резерва и това ме навежда на мисълта че е заседнал поплавъка  в долно положение .

Благодаря ви предварително :)


Лагер за предна лява главина

30 май 2016 - 10:50

Здрасти колеги 
Предстой ми смяна на лагера на предна лява главина, препоръчайте каква марка да да лагерите че цената варира от 70 до 170 лева,  а и гледам че на едни лагери пише ABS а на други го няма тоя знак. Как да разбера кой лагер да взема да не губя време като го купя да го сменям. 
Колата е Б Клас 2007 г. 200 cdi
Благодаря ви предварително. 

Sent from my Elephone P8000 using Tapatalk

Sent from my Elephone P8000 using Tapatalk