Към съдържанието

  •  

velibg

Регистрация: 27 фев 2007
Офлайн Последно: 17 май 2011 - 22:25:28
-----

Моите теми

Шумна Бензинова Помпа

23 декември 2007 - 23:47

Здравейте!
Онзи ден след като бях карал колата няколко часа я изгасих за около половин час и при опит да я запаля се оказа че бензиновата помпа е Out.На следващия ден отидох в магазина от който бях купил помпата и я върнах, защото беше в гаранция. Те я изпробваха на един акумулатор и тя работеше - но ми я смениха.Сложих новата помпа и колата заработи добре. Но днес когато я изкарах от гаража ми направи впечатление че новата помпа започна да вие (а тя е карана не повече от 50км.). Изчаках колата да поработи малко но тя продължаваше да вие.Тогава се сетих че когато отвивам капачката на резервоара, вътре има създадено налягане. Отвих я и изпуснах налягането. След около 5 мин. помпата спря да вие. Малко по- къно вечерта, когато колата вече беше истинала, я запалих и помпата отново виеше! Отвих пак капачката но този път нямаше налягане и тя продължи да вие!Някой имал ли е подобен проблем и дали имате представа от какво може да вие така чисто нова помпа.Смених и бензиновия филтър. Колата е W124 200Е. Предварително ви благодаря!!!

Проблем с индикацията за зареждане на акумулатора

02 декември 2007 - 00:23

Здравейте колеги!Преди няколко седмици ми се наложи да ремонтирам алтернатора защото не зареждаше.Отремонтирах го, но остана следния проблем-когато незарежда алтернатора на таблото непоказва никава индикация че има проблем в зареждането на акумулатора!Имате ли някакви предположения от какво се получава така?И ако някой има някаква схема на връзката м/у алтернатора и лампата в таблото, ще съм благодарен ако ми съдейства за разрешаването на проблема!!!

Предварително Благодаря

Мощност на крушките при W124

14 ноември 2007 - 10:23

Колеги- онзи ден четох една тема в която беше дадено кой крушки колко вата трябва да бъдат за W124.Понеже неможах да открия темата ако може да помоля някой който има тази информация да ми я даде.Трябва ми понеже монтирах ксенон на Мечока и ме интересува колко попринцип W трябва да бъдат Фаровете за да направя сравнение с мощността на Ксенона!Предварително Благодаря

Дясно огледало на 124

12 октомври 2007 - 12:21

Зравейте колеги-имам едно питане!Как се разглобява дасното огледало на 124-ка.От известно време започна да върви трудно и предполагам че има нужда от малко профилактита,но нещо се опъва с разглобяването.Предварително благодаря!!!

Много висока задница

09 октомври 2007 - 10:06

Здравейте колеги-искам да ви попитам дали ако колата няма нивамят може да се регулира височината на задницата.(става въпрос за 124-200Е)Преди няколко месеца някой ми беше казал че може но не съм сигурен дали е така.Предварително ви благодаря!