Към съдържанието

  •  

M.Daniels

Регистрация: 16 дек 2014
Офлайн Последно: 25 дек 2021 - 16:09:28
-----

#425879 ЧРД на Subsonic

Публикувано от M.Daniels на 18 декември 2019 - 19:47

Честит рожден ден Стани! Всичко най-хубаво и весел празник.
  • 1


#424964 Снимки и видеа от Есенният събор на МБКБ 2019г.

Публикувано от M.Daniels на 18 ноември 2019 - 19:26

Банда, не мога да кажа нищо друго освен хубави неща. Точно такъв тип събори ме грабна и ме накара да бъда част от вас и да искам да присъствам на всяка сбирка, на всяка среща, на всеки трип и събор стига да имам възможността. Не мога да се оплача от абсолютно нищо. Дестинацията беше невероятна, разходките до Бачковският манастир, Кулата Снежанка, Смолянските езера, пейзажът който имахме възможността да видим по пътя- безценен. Хотелчето, първата вечер в механа "Българче", втората вечер в ресторанта на хотела, всичко беше страхотно. Но най-готиното нещо от целият уикенд бяхте ВИЕ! Благодаря ви за приветливата компания, готините спомени, многото усмивки и приятните моменти прекарани с вас. Благодаря на всички, които присъстваха. Изкарах си страхотно! Очаквам с нетърпение следващото събиране.
Ето малкото снимки,които успях да направя, клиповете са доста голям формат и не мога да ги кача:

Прикачени файлове


  • 9


#424297 Вибрация между 100 и 120 км

Публикувано от M.Daniels на 27 октомври 2019 - 09:20

И аз имам абсолютно същият проблем. Следя темата
  • 1


#420885 За регулярните сбирки... пл.Александър Невски

Публикувано от M.Daniels на 22 юни 2019 - 17:30

Утре кафенце?
  • 1


#420748 ЧАТ-ТЕМА

Публикувано от M.Daniels на 17 юни 2019 - 17:40

Нещо за лятото ще се организира ли? Я съборче, я трипче?
  • 1


#412088 За регулярните сбирки... пл.Александър Невски

Публикувано от M.Daniels на 17 септември 2018 - 12:05

Наистина доста се събрахме! Даже Стани даде идея за зимен трип! Предлагам да пуснем тема да се преброят желаещите и оттам да се умува къде, кога и т.н.
Аз съм ЗА! :D
  • 3


#412087 МЕРЦЕДЕС БЕНЦ Уикенд 2018

Публикувано от M.Daniels на 17 септември 2018 - 11:39

И аз смятам,че е по-удачно да е само един ден. И то СЪБОТА! Посещаемостта ще е по-голяма, цената за наемане на пистата ще е по-ниска, няма да го има филма кой кога да си тръгне, за да изпусне трафика и неделята остава свободна дали за отдих, дали за разходка (кой както си прецени)!
Да ще е доста по-натоварено в един ден да се комбинират всичките игри и самата програма на пистата, но аз мисля,че ще се получи!

Имам следният въпрос, тъй като не съм запознат:
Има ли вариант след като приключи планираната програма за евента, всички от присъстващите (или който пожелае) да врътнат по няколко обиколки на пистата? Свободно каране за 30минути примерно като закриване на евента?!
  • 5


#412002 Значки

Публикувано от M.Daniels на 14 септември 2018 - 15:22

Незнам кой се занимава с направата на значките, но очаквам тази от събора за скромната ми колекцийка :D Когато имате време разбира се.. Благодаря предварително.
  • 3


#412000 МЕРЦЕДЕС БЕНЦ Уикенд 2018

Публикувано от M.Daniels на 14 септември 2018 - 15:14

Мии освен и аз да се включа

Първо: Искам да благодаря за това,че бях допуснат и 2та дни на пистата без да плащам входна такса въпреки,че не съм член и въпреки че поисках да си платя както си му е реда! ЕВАЛА!!

Второ: Адмирации! Евента беше страхотен, организацията и графика за пистата бяха на ниво! Имах възможността и да гледам какво се случва на пистата, и да обикалял из паркинга да гледам колите( една 202ка маммооу, останаха ми очите в нея), и да тичам за напитки и храна и т.н. Всичко беше изпипано, организирано- поздравления!


Трето: ЕДИНСТВЕНАТА МИ ЗАБЕЛЕЖКА!! Къде са момичетата?
Момци, моля ви се на следващия събор да има момичета! Дали ще мият колите, ще обикалят да раздават флайери, дали ще снимат, дали ще дават стартовете вие си преценете. Но като човек, който ходи на такива мероприятия смятам,че това липсва. Да не говорим,че кой от филми, кой от компютърни игри знае и очаква като отиде на такова събитие да се нагледа И на коли И на жени.. Лично мнение!


Четвърто: Аз не съм против събор на писта! Нека има още и още такива! Но също така се надявам да не пренебрегваме и традиционните клубни трипове! Веднага обяснявам защо..
Без тези трипове аз нямаше да имам възможността да се запозная и сприятеля с повечето от вас. Без тях няма да я има възможността по-често да се срещаме с Тошко, Пепи, Ради, Калоян, Юли и още много наши приятели от другите части на България. А и честно казано точно тези трипове ме заинтригуваха да съм част от този клуб! Защото е различно. Никой друг наш клуб на марка автомобили не го прави или поне аз не знам да го прави. С това се отличаваме. Друго си е да отидеш с любимия автомобил до определената дестинация, да разгледаш забележителностите около нея, релакс в хотелчето, ядене и пиене(по нашенски казано) и всичко това в страхотната забавна и приветлива компания на всички вас... Какво повече му трябва на човек! А и винаги са идвали ентусиасти от района(пак се популяризираме).
За редовните неделни срещи съм на същото мнение.. Да, от доста време не съм присъствал на тях, защото все ми се налагаше да работя в неделя, но сега ще съм по-свободен и редовен. А ми прави впечатление,че вече на тях почти никой не ходи, даже понякога в темата даже не се и пише дали някой ще ходи... А какви събирания сме имали.. За барбекюто няма и да започвам

Всичко това е лична моя гледна точка, но съм убеден,че и някой друг ще се съгласи с мен. Даже ако успеем да комбинираме всичко (събор на писта, сезонните трипове и неделните срещи) няма да има кой да ни бутне!

Още веднъж поздравления за добре свършената работа с евента. Благодаря на всички включили се и всички, които го организираха. Изкарах си СУПЕР! Приятен уикенд от мен и ще се видим в неделя на Невски!
  • 6


#400360 За празниците на колегите!

Публикувано от M.Daniels на 09 ноември 2017 - 14:13

Благодаря за пожеланията! И вие да сте живи и здрави, пък другото го има в Мола :D
  • 1


#399758 Търся малък автомобил

Публикувано от M.Daniels на 25 октомври 2017 - 13:02


http://www.cars.bg/offer/c2231669
  • 1


#399665 Mercedes CLK C208 - 1998 год. 136hp - неравномерно износване на задни накладки

Публикувано от M.Daniels на 22 октомври 2017 - 11:00

Самата врътка на парното се вади с дърпане( може да си подпомогнеш с тънка права отверчица) и крушчицата е вътре! За бутоните не съм сигурен дали бяха на отделни крушчици или е една обща за всичките( предполагам е една обща).
  • 1


#399643 Mercedes CLK C208 - 1998 год. 136hp - неравномерно износване на задни накладки

Публикувано от M.Daniels на 21 октомври 2017 - 19:46

Едно странично въпросче, за да не отварям нова тема. Интересува ме дали бутоните разположени над аудио системата имат подсветка? Всички копчета за прозорци, огледала, багажник и ASR си светят, но бутоните за парното (двете врътки) + бутон за подгрев на заден прозорец + бутон за използване на въздхуха само в колата не светят. Те по принцип не светят или просто са изгорели и трябва се сменят?


Изгоряли са ти крушките!
  • 1


#398623 Мерцедес-Бенц Клуб България

Публикувано от M.Daniels на 02 октомври 2017 - 18:02

Я каква снимка се оказа,че имам в телефона :D
Ще проверя какво имам на лаптопа и ще кача!

Прикачени файлове


  • 2


#398529 Снимки и видео от Mercedes Day 2017

Публикувано от M.Daniels на 01 октомври 2017 - 08:25

Здравейте колеги. Пускам тема, в която да качвате снимки и клипове от събитието, да може тези, които не успяхме да се присъединим към вас (включително и аз) да видим какво е било, да ви се порадваме, даже да ви завидим :D . Също така може и да изкажете мнението си за събитието, без значение дали е позитивно или негативно. Аз лично смятам,че ще е позитивно!
Ако темата не е за тук, моля да я преместите!

Съжалявам, че не успях да дойда! Благодаря на всички, които се сетиха за мен и питаха защо ме няма и защо не присъствам. Просто така се развиха събитията,че не успях да се освободя и да бъда с вас... Специални благодарности на Иво(sport) и на баща ми( niki7111) за снимките, които ми изпратиха снощи да ви видя какви ги вършите :D. Страхотни сте всички. Пожелавам ви прекрасно и незабравимо изкарване и безаварийно пътуване след Mercedes Day-я! Ще има да разказвате, като се върнете!

This post has been promoted to an article
  • 1