Към съдържанието

  •  

SundayWave

Регистрация: 12 яну 2014
Офлайн Последно: 17 мар 2022 - 07:35:44
-----

Моите теми

Окабеляване BOSE

06 юни 2016 - 14:01

Здравейте, имам W163 който е без BOSE система, купих колонки+усилвател+субуфер всичко на Bose от 163-ка! Проблема е, че нямам окабеляването за BOSE и не знам дали оригиналното окабеляване ще издържи усиления ток към колонките? Говорих с един приятел и той ми бутна мухата в главата, че оригиналната инсталация няма да се справи с усиления ток и за нула време ще изгори инсталацията. :dontknow  :cray  :cray


Пръскалки на фаровете за 163-ка AMG

31 май 2016 - 21:21

Здравейте, притежавам МЛ320 "Спорт едишън" или спорт пакет се води, както и да е, АМГ пакет си е заводски но дясната пръскалка липсваше! Купих пръскалка втора употреба, но за жалост не влиза на самата греда под бронята която би трябвало да държи пръскалката. Т.е. тя влиза, но няма как и къде да се захване. Въпроса ми е: дали е възможно да има разлика между Facelift и AMG пръскалките?? и съответно отдолу самия "буфер"/греда?


Благотворителност за сираци по баловете

17 май 2016 - 18:24

Идеята е сега по баловете за сираците които нямат средства да заплатят за автомобил или дори да си заплатят бала, за вторите е възможно да се открие банкова сметка в която сметка да се събират пари и да им плащаме половината или целия куверт за балната вечер. За тези които нямат средства да заплатят за автомобил, но са си заплатили куверта ще ги взимаме от тях (местоположението в което живеят) и ще ги извозваме до класните им ръководители след това до училището, в училището се чака 20-тина минути и след това се качват по колите и се извозват към ресторанта в който имат куверт. Оттам нататък вечерта е тяхна, а ние сме доволни за добрата кауза. Говорил съм с шефката на pik.bg и на blitz.bg и ще съдейства с рекламата, само че ме попита дали е задължително да присъства "Мерцедес Бенц Клуб България" защото се смята като реклама, а тя не е позволена. Аз и казах, че е хубаво да се спомене, но не задължително. Също така споменах на Марто Трифонов и Илия Горанов съгласни са за тази кампания, малко време има до края на баловете по-малко от 10 дни, така че да се организираме и да действаме! Владея фотошоп, така че мога да направя някакви рекламки по колите да има залепени :) Всеки който желае да се включи е добре дошъл и колкото повече толкова повече. Моля също така търсете организации със сираци и като намерите някъде нещо, споделете! Ако нещо допълнително се сетя ще го добавя по-късно!