Към съдържанието

  •  

Goche

Регистрация: 21 фев 2013
Офлайн Последно: 02 дек 2018 - 12:49:28
-----

Моите теми

NTG1

04 май 2018 - 17:28

Здравейте колеги! Имам един досаден проблем с плейъра. Явно топлото не му понася, та ситуацията е следната: пускам го, всичко е наред, слушам мп3 от диска в него и в същото време върви навигацията. Всичко точно, докато не минат 10-15 минути и първо спира музиката да върви(навигацията продължава), а след 10-15 сек. се изключва и плейъра. След 2-3 минути се пускам сам и продължава докъдето е стигнал. Така може да го направи веднъж може и 2-3. Това ми го прави втори ден, и то само следобед! Миналата година имах същия проблем лятото, но ми се случи само веднъж при по-продължително прибиране и така не работеше около 30 мин. Предполагам е нещо свързано с охлаждането на нтг1(гледам на снимки отзад имат вграден вентилатор), но не съм го свалял все още и първо пиша тука за съвет.


Постоянно духа студено

08 август 2017 - 14:42

Привет на всички! Излезе малък  проблем с въпросната кола, до преди месец беше наред, караше се редовно колата и нямаше проблем с нея. От 2 седмици почна да се кара отново и се появи следния проблем, климатика си работи когато го пуснеш, но спреш ли го, остава да духа студено, обърнах на парно, отново продължава да духа студено. Единствено спира, ако колата е в покой. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ?


CLS 500

28 юли 2017 - 18:55

Здравейте! Имам няколко питания относно колата и проблемите които има тя. Колата е с м113 мотор. Беше закачена на стар преди покупка и даде няколко грешки: 1 бр. бобина, 2 ламбда сонди и AGR клапан. Не свети чек-а, но майстора, каза, че е хубаво да се сменят скоро време за да е в перфектно състояние. Какъв съвет ще ми дадете относно марки за посочените части, също така се интересувам, някой ползвал ли е услyгите на autodoc.com, чета добри коментари за тях, немска е фирмата и изпращат от там частите. 


Сервиз със Стар

17 юли 2017 - 16:28

Здравейте! Нуждая се от добър сервиз или човек, който да борави със стар-а, за преглед на кола преди покупка, в някоя от посочените области - Габрово, Ловеч, Търново, Плевен. От търсенето до сега, с добра репутация е единствено човек с ник-valturboto от гр.Левски, но информацията е стара. Надявам се да се намери някой, иначе трябва да се пътува до София, Варна или Пловдив.