Към съдържанието

  •  

gelevp

Регистрация: 14 дек 2010
Офлайн Последно: 16 яну 2019 - 10:20:07
*****

Моите мнения

В тема:W/S/X204 Comand APS50 NTG4

12 ноември 2018 - 08:57

Здравей, благодаря за информацията. А без смяна на хард диска, дали версия 12 ще си работи нормално? Покрай ровенето в интернет по въпроса някъде видях, че хора, които качват дори версия 10 и след инсталацията COMAND започва да се рестартира. Ако не е тайна, ти с какъв фирмуер си?

Здравей, сега видях че съм пропуснал да ти отговоря, версия 12 може да се инсталира и на малкия 30гб хард диск. До скоро бях с нов по-голям хард и най-старата версия на фирмуера от 2007 на моята навигация, работеше без проблеми. От скоро съм с фирмуер от 2011 година, разлика не виждам особена... :)


В тема:Injector Circuit/Open + неработещ десен мигач

24 октомври 2018 - 11:08

Прочетете я със СТАР Диагностика, може да са много неща.
Като цяло тази грешка може да е предизвикана от запушен горивен филтър, датчик за налягане на рейла, износена горивна помпа за високо налягане... В мерцедесовия софтуер може да се видят стойности на дюзи, налягане в горивната система и тн... има тестове които ще помогнат да се намери причината за проблема. 

 

Едит: при един колега имаше прекъснат кабел на захранване на едната дюза и превързан с изолирбанд, правеше му подобни проблеми. 


В тема:Проблем в кутията или торка (хидрото) ??

11 октомври 2018 - 09:08

Колегата "даймлер1" правилно те е насочил, и според мен симптомите ти са на Хидроусилвател/Торк/Турбина на скорости или който както иска да го нарича.

Когато се решиш да го правиш, не бързай да търсиш най-добрата цена, най-важното при рециклирането е добрия баланс, всеки може да го разреже, да смени износените части и да го завари, проблема е че не навсякъде го балансират добре. След това задължително хубава промивка на кутията, замерване на соленоидите и при нужда подмяна на тези които не са в правилните стойности.


В тема:Comand APS Карта DVD Европа 2015/2016 (V16.0) NTG1

09 октомври 2018 - 08:27

Всичко тръгна трябваше да се оправят настройките на ImgBurn сложих диска зареди и готово, но на картата ме показва на различно място от това на което се намирам в действителност. Ако аз се намирам в центъра на Стара Загора на картата ме показва на околовръстното. Някакви идеи?

Благодаря!!!

 

Покарай малко и би трябвало да се оправи, понякога в началото GPS-a дава грешна позиция докато го засекат достатъчно спътници.


В тема:За какво са бушоните отзад под седалката при акумолатора?

08 октомври 2018 - 09:29

колеги днес зареждах акумулатора и видях че имам и там бушони но незнам за какво са

 

Колега, погледни схемата, бушони има на три места 210, под предния капак, под капачето на таблото към шофьорската врата и под седалките при акумулатора. Задните вероятно са за захранването на всичко в задната част на автомобила, задни светлини, теглич, подгрев на седалки, задни запалки... намирам една диаграма не знам дали е правилната, но така подозирам.  

 

Mercedes-w210-e320-fuse-box.jpg