Към съдържанието

  •  

CH2222

Регистрация: 20 ное 2009
Офлайн Последно: 22 ное 2020 - 12:45:24
-----

#368157 Проблем с отварянето на тавана

Публикувано от CH2222 на 14 ноември 2015 - 18:50

За всяко от изброените устройства има отделни релета.Релето на капака на багажника.

Прикачени файлове


  • 1


#351347 Замяна на стикерите от счупено стъкло

Публикувано от CH2222 на 09 юли 2014 - 00:47

Във връзка с днешната градушка: Собственик на Мерцедес след смяна на спукано стъкло си купува нова винетка и не си губи времето с глупости.В случай че сте от тази категория - не четете по нататък.Във връзка с днешната градушка имам две спукани стъкла - на SLK и GOLF.Току що слушах по радиото процедурата за придобиване на нови винетки.Струва ми се че основната и цел е да откаже желаещите: 1... 2 протокол за счупено стъкло от КАТ 3... 4 парчето от стъклото с винетката.Ако представя 2 - защо да представям 4 и обратното? Ами така е по закон.Пак по закон утре ще ме спре /ако съм с Голфа може и да не но с кабриото задължително/ блюстителя на реда и ... нататък го знаете.Това че поне седмица ще има опашки пред разни гишета и дори най послушните обитатели на България няма да са изрядни десетина дни е сигурно.Но в закона това го няма.В тази връзка смятам да напиша искане до ръководството на МВР за указание да не се съставят актове за пукнати стъкла поне десетина дни напред.Ще кажете: ми пиши си к,во ни занимаваш нас.Занимавам ви защото ми се иска да декларирам че пиша от името на много хора.В същност любопитно ми е дали ще отреагират отговорните структури.Ако схващате и одобрявате идеята - моля напишете в тази тема едно кратко +-че.


  • 6


#351223 Проблем с гюрука на SLK 200

Публикувано от CH2222 на 05 юли 2014 - 21:50

Здравей. /мисля че учтивата форма на "Вие" не се прилага по форумите/. С автомобилите съм наясно в задоволителна степен - най вече старите.Проблемът ми е че нямам къде да разхвълям половината кола за да намеря къде е повредата.Времето когато си ремонтирахме Ладите пред блока отмина.По тази причина ми трябва ел.схемата на покрива - за по елегантно ремонтиране.В някъкъв сервиз в Овча Купел един познат е дал триста лева за подобен ремонт т.к. там са имали схемата.Без да съм скъперник - не ми се дават преди всичко от честолюбие.Ако ти пиша колко автомобила съм имал и повечето съм си ги оправял сам няма да повярваш.Поръчал съм на един младеж да ми набави схеми на SLK-то от НЕТ-а.Ще излезе дребни пари.Веднага ще ги пусна в сайта.До тогава ти пожелавам безаварийно ползуване на колата.Въпреки че по мое мнение точно на този модел мерцедесовото му е само в двигателя и емблемата.Позволявам си да ти напомня да пазиш от влага ел.модула в дясната страна на багажника и да следиш за запушване в ваната на двигателния отсек.Поздрави.
  • 1


#305492 Молба за мнение относно рестарт на компютър след смяна на акумулатор

Публикувано от CH2222 на 21 декември 2012 - 01:43

Благодаря за отговорите!В случай че е нормално двигателя да прекъсва на 4000 об. без товар,въпросът ми е бил излишен /както имах подозрение/.Все пак оставам малко неуверен в това - колата я имам от шест години и не съм забелязал тази реакция?Причината да питам за процедура при смяна на акумулотор е,че на други производители я има със сигурност. / FORD ZETEK / При първа възможност да покарам колата както трябва - ще стане по ясно и ще докладвам.Весела Коледа на всички фенове на Mercedes-Benz!
  • 1