Към съдържанието

  •  

MitakaxXx

Регистрация: 31 май 2009
Офлайн Последно: 20 сеп 2011 - 10:38:41
-----

Моите мнения

В тема:124E COUPE TURBO

13 май 2010 - 21:52

Ами аз специално имам само естетически забележки,но всичко си е въпрос на вкус :D . Например защо не залепи регулатора на налягането директно на рейката,както на повечето автомобили а се чудиш как да наместиш тея маркучи. Инсталацията се шляе безразборно, но знам че това са снимки в процес на работа и няма да я оставиш така. Не че е много важна подредбата, но аз съм на принципа, че ако това което правя не радва окото, по-добре да не го захващам. То май и затова толкова се мотам де :blush:
Успех приятелю :welldone та да го видим по-скоро на живо !

В тема:124E COUPE TURBO

12 май 2010 - 21:41

Приятелю, направо ти се кефя с какви темпове напредваш.Макар и да има бая неща за доизкусуряване, работиш по въпроса и затова ще стане ;) . Аз една година само не мога да си намеря финанс за чарковете и време от други задължения за да го турбинирам моя. Снимковия материал е мн подробен и ясен за което ти благодаря от името на всички тунинг запалянковци. Продължавай в същия дух и моля те не забравяи фотоапарата когато почнеш монтажа на мегата. :flagmbcb

В тема:124E COUPE TURBO

04 май 2010 - 21:19

Влади, ти нали беше свалял турбото? Този двигател 2.0 по-икономичен ли е с мегата отколкото с механичната инжекция?

В тема:124E COUPE TURBO

04 май 2010 - 09:53

Колеги проекта трябва да е готов до края на този месец -дано-
а тази тръба съм я сложил защото турбината няма вграден wastgate затова ползвам външен wastgate на снимка 1 ще видиш турбо с вграден wastgate а моята е без, предполагам че знаеш за какво служи wastgate


Ахаа ...ясно. Благодяря :) . Да, знам за какво служи. Но това значи че при качване на по-високо налягане ти изпуска газовете навън,а не в гърнетата нали? ...Този звук трябва да се чуе :tongue:

В тема:124E COUPE TURBO

03 май 2010 - 21:44

Поздравления колега :),наистина напредваш сериозно :icon_welldone: . Едно нещо не ми стана ясно- в колекторите на Влади и на Жоро мисля,че няма разклонението дето води напред и връзваш някакъв клапан. Може ли да обясниш какъв е клапана и каква функция изпълнява :dontknow:
Благодаря предварително :)!