Към съдържанието

  •  

Снимка

Сигнална лампа BAS/ESPВероятна неизправност в BAS/ESP системи


  • Please log in to reply
4 мнения по тази тема

#1 freestyler

freestyler

    Прохождащ

  • Потребители на форума
  • 4 Мнения:

Публикувано 05 април 2006 - 21:25

Здравейте,
Имам WDB202 / 1999 C250 TD 20V, на таблото ми свети сигналната лампа BAS/ESP. Което принципно означава, че тези системи не работят.
Наблюдавам следният ефект - в по-голямата част от деня или по-скоро когато околната температура е под 18-19 градуса сигналната лампа BAS/ESP свети, когато температурата се покачи над тези градуси - лампата угасва и при тест пресветва сигналният триъгълник за задействане на ESP-то. (това ми прилича на слаба връзка някъде :( )
Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Моля споделете предположения къде може да е проблема.
  • 0

#2 drago

drago

    Чирак

  • Потребители на форума
  • 118 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 06 април 2006 - 06:36

При мен светна веднъж, когато от 180 трябваше да много бързо да намаля до 60 км/ч и остана да свети. Но след като угасих колата и запалих пак всичко си беше наред - т.е. ресетнах компа и грешката се изчисти.
За твоята най добре иди да я закачат на компютъра и да ти разчетат грешката.
  • 0
MB W210 E230
Публикувано изображение

#3 GiN

GiN

    Напреднал

  • Потребители на форума
  • 570 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Хисаря
  • Интереси:интересни
  • Автомобил:
    W124 102.963

Публикувано 06 април 2006 - 16:22

А преди това пробвай да откачиш акумулатора за 1 час и виж тогава пак
  • 0

#4 freestyler

freestyler

    Прохождащ

  • Потребители на форума
  • 4 Мнения:

Публикувано 05 юли 2006 - 19:53

Благодаря
  • 0

#5 freestyler

freestyler

    Прохождащ

  • Потребители на форума
  • 4 Мнения:

Публикувано 05 юли 2006 - 19:54

Благодаря, ама не стана ... :(
  • 0




0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни