Към съдържанието

  •  

Снимка
- - - - -

Mercedes-Benz R-classнаправи нов фейслифт


  • Please log in to reply
Няма други мнения в тази тема

#1 ENOXELA

ENOXELA

    Майстор

  • Потребители на форума
  • 4188 Мнения:
  • Пол:Мъж

Публикувано 21 юли 2007 - 17:42

Mercedes-Benz направи нов фейслифт на R-класата, като в същото време добави и доста неща към механиката и задвижването на самата кола. Иначе, фирмата развива много нови концепции, като в това число влизат модели със задвижване на всички 4 колела и нови 7-местни екземпляри.
Иначе фейслифтът, за който споменахме е доста интересен. Можете веднага да се ориентирате по аерокита, който е преобразил предата и задната броня, фаровете за мъгла и новите 18-инчови колела. Иначе топ-модификацията R500 4MATIC идва стандартно с 19-инчови гуми. За любителите на спортната визя се предлагат и три нови цвята - calcite white, sanidine beige и periclase green.
Гамата на двигателите е допълнена с нов бензинов V6 двигател, чиято мощност достига 231 конски сили. Модификацията, за която Ви споменахме малко по-агоре R500 4MATIC е снабдеа с 5.5-литров V8 двигател с мощност от 388 конски сили и максимален въртящ момент от 530 Nm.
Всички модели от R-класата - R280 CDI, R280 и R350 ще се предлагат и на шаси, което позволява задвижване на четирите колела. Това е от огромно значение за фирмата, тъй като така би могла да намали разходите за конструиране и да намали крайната цена, а това означава нови клиенти, по-големи продажби и още по-големи печалби.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение
  • 0




0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни