Към съдържанието

  •  

Снимка

Проблем със скоростите.

7g tronic plus

  • Please log in to reply
Няма други мнения в тази тема

#1 Jmy.L

Jmy.L

    Прохождащ

  • Нови потребители
  • 5 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    E 200 - W212(2014)

Публикувано 29 септември 2020 - 05:25

Здравейте,

 

От месец карам Е200(W212 facelift/7gtronic+). Колата я взех от Германия(такси - 290к километра с ТУФ и Декра до април 21). Доста запазена(без никакви забележки по интериор и екстериор с изключение на гадния цвят(мисля да я пребоядисам пролетта ако не създава проблеми)), и с доста екстри(LED интелигентни фарове, шибидах, актив парк асист и др не характерни за такситата.)

 

Обслужих я(Масло двигател, масло скорости, нови накладки и задни дискове) всичко друго изглежда ок. Навъртях и за този месец около 3к километра(много удобна и комфортна кола, и икономична) и единственото, което ме дразни е превключването между 2-3 предавка. Усеща се едно леко подритване и то само когато превключва при леко ускорение. При повече газ(когато превключва при по високи обороти) не се забелязва. Все едно отпускаш рязко съединителя на ръчни скорости(колата забива за момент и продължава да ускорява. Другите скорости не се усещат когато ги превключва. Дразни ме и искам да реша този проблем.

 

Карах я в Силвър Стар Пловдив. По диагностика, никакви грешки, нито по компютъра на колата нито по скоростите. Ъпдейтнаха ЕКУ-то(безплатно по някаква акция) и Софтуера на Скоростите(7g tronic+, 40лв), но 2-3 предавка превключването си остана същото. Казаха ми да отида пак да направят някаква адаптация.

 

Някакви идеи, и някой друг да се е сблъсквал с подобен проблем?

 

Поздрави!


  • 0




0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни