Mercedes Comand APS Map DVD NTG1 Europe 2011/2012 (V.12.0)
Започната от 300E-4matic, 18 май 2012 - 14:06:22
5 мнения по тази тема
Публикувано 18 май 2012 - 15:43
Супер изглежда, тествай го.
Няма особености, трябва да разархивираш архивните файлове и да го запишеш. Предполагам вътре има имидж файл от типа на .iso, .img, .dmg и т.н.
Пишеш на бавна скорост на непрозрачно dvd и предполагам се зарежда в модула в багажника. Поне така пишеше за някои модели. Не знам колко слот-а имаш за дискове по колата.
Няма особености, трябва да разархивираш архивните файлове и да го запишеш. Предполагам вътре има имидж файл от типа на .iso, .img, .dmg и т.н.
Пишеш на бавна скорост на непрозрачно dvd и предполагам се зарежда в модула в багажника. Поне така пишеше за някои модели. Не знам колко слот-а имаш за дискове по колата.
Публикувано 18 май 2012 - 16:04
Извинявам се, че се намесвам, но да попитам какво означава абревиатурата : NTG 1 / NTG 2 ? Как се разбира кое от двете е примерно за конкретната навигация? Аз лично съм с голяма навигация и никъде не видях това - имам оригинален диск Navigation Comand APS for Europe" v. 4.0
Кучета не са ме хапали, само хора...
Публикувано 18 май 2012 - 16:07
Различни модули са. Нтг 1 се монтира в е-класа, а нтг 2 в ц-класа. Една от разликите е липсата на чип четящ мп3 в нтг 2. Визуално също има разлика.
На различни места пише различно, но аз го подкарах с двд+р диск и ниска скорост на записа.
На различни места пише различно, но аз го подкарах с двд+р диск и ниска скорост на записа.
Този пост е редактиран от drjivago: 18 май 2012 - 16:10
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА