Към съдържанието

  •  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко


  • Please log in to reply
24105 мнения по тази тема

#5971 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

    Член на МБКБ

  • Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 05 октомври 2011 - 14:54

Нито си мисля че си на заплата,нито си мисля че се отчуждавам,нито имам намерение да карам множественото число което употребяваш,да си обгрижва капаците!

Не! Поста ми е само и единствено към теб и няма нужда да намесваш колегите ти. Обърнал съм се към теб и отново го уточнявам!

Удивителните изразяват непоколебимата ми позиция а поставените плюсове към постовете ти даже и не съм ги забелязъл. Но е хубаво че ти дават стимул за действие към определянето на така нареченият от теб и от тях/плюсовете/ груб тон.
Да! Позволявам си да слагам удивителни и ще продължа да ги слагам. Преценката е твоя! Само недей да забравяш че редом с удивителните лягам под колите на нуждаещите се и отделям от времето си за тяхното добро и за някого мъничко улеснение от появилият се дразним проблем с дрехи които не са за работа. Защо бе? Щото искам да ти е гадно ли? Искам да си еабваш капаците ли? А? Защо? Защо? Или сега ще кажеш че въпросителните са много? Е не ти прави чест,с три удивителни.

Още един път ти казвам,бай Васил няма да се промени и добавям че никога не е имал намерение да прецаква идейте на това място! Това е много пресилено казано и за жалост намирам че споменаването му е нещо като бягане от проблема който правиш от несъгласието ми в мнение за "некачествената" музика по недостатъчният критерии на един младеж.

Забелязвам че думи от сорта на: приятел, благодаря че те има, дано има повече като тебе тук и мн.мн.други изречени и излязли от твоята уста и клавиатура са породени без чувство и са лишени от всякаква истинност. Сполай ми разбира се! Благодаря! Има за какво!

С кой акъл и как ти мина през главата да кажеш че развалям идейте на клуба? Е не мога да си обясня...УжасТ! Може би ще имам време да помисля защо...може и да се съглася с някой твой твърдения ...НО никога няма да се съглася че ебавам идейте ви.....НИКОГА!

По-трагичното е че ти заставаш зад един човек който никога не е мислил доброто на клубът,никога не е бил съгласен с действията ви и постоянно го е тиражирал пред всички с които се е срещнал или писал в нета - гарантирано от бай Васил!

Това е моята истина и твърдо заставам зад нея....... а за прецакването на идейте,оставям преценката не само на теб ами на целият екип - без удивителни.....

Филипе,бай Васил не си мени думите просто ей така. Запомни го! Няма ултиматуми,няма стачки,няма подмолност!

Бай Васил дава,но и си иска своето. Такъв му е характера!

Зариват ме на лични за помощ. На никого не отказвам,за всеки познат и непознат тръгвам. Добрината ми е в повече човече! Бай Васил не дели хората на едни и други...песни ви написах...държах да се изпеее и да се спомене клуба чийто идей "съботирам". С това ли заставам срещу идейте? Баси! Колко грубо преувеличено!

Браво Василе!!!
Един истински приятел ,като теб ,винаги ще изтъкне всяка УСЛУГА която е правил ,за да напомни на тоя дето се е осмелил да каже нещо различно от твоето мнение,че ти е ДЛЪЖНИК до гроб....ама ти верно ли го направи това ?!...евала
За незапознатите-с бай Васил се запознахме лично когато доиде в двора на служебния гараж ,за да ме консултира относно проблем които имах със стартера на Тойотата-дойде човека-запознахме се-направо си легна под колата и започна да оглежда за да види какъв е проблема...тогава отбелязах ,че е с хубави дрехи и няма смисъл да ляга-по добре аз да легна ,но да ми каже какво да гледам-"не бе няма проблем"-евалата пич!!!-наистина готина постъпка!

Сега понеже е видно ,че това е ОГРОМНА услуга ,която ти вадиш сега отнякъде (и все още не мога да го повярвам),за да не се чувствам вече задължен-хайде ако обичаш калкулирай колко струва консултацията и амортизацията на дрехите ти и ми кажи(като не забравиш да влкючиш и това ,че веднъж ти звънях по телефона да те питам за една стара ес класа дали си заслужава да я купувам)и ми кажи за да ти дам парите и да сме с чисти сметки,а доколкото това дали ще сме добри приятели-явно е видно ,че няма да сме.
Пич-нека ти кажа нещо-истинските хора(към които се самоприсъединяваш),когато правят нещо за някого-НИКОГА не го правят за да получат благодарности или потупване по рамото ,а само и единствено защото им е в природата да помагат...

Та- понеже и самоизтъкваш колко си важен за форума и ,че те заливат със лични за помощ-ти колко от тая помощ сподели тука?
Питам те защото имаше един потребител тук-Асен-или още познат като BENZBOSS-които когато му пишеш ЛС със проблем отговаряше така-"пич-пусни една темичка и там ще разрешим проблема-за да могат да го видят всички"...намираш ли разлики?
И изобщо всичко което си направил за хората тук-да Благодарим ти!( и неведнъж съм го правил - да!!),но ако смяташ да го използваш за да си правиш каквото искаш ,както искаш и когато си поискаш-Не-Благодаря!
И когато съм ти благодарил съм го правил искренно ,но когато смятам ,че си грешал-съм ти го казвал-пак искренно-както би направил всеки един "истински"-но проблема в твоя случай е ,че не грешиш Васо-НИКОГА!!!
Само и единствено ти си правия и ако някои не дай си боже,каже нещо срещу W 140 или W124-ела да видищ чудо-то се почват -
обиди..препинателни знаци...наставнически тон...обръщения в трето лице към себе си ...и разбира се-обвинения към модератора(или по конкретно мен ),че не си върши работата...

Васо-когато стана онзи случай в който съвсем против всички идеи залегнали в Устава на МБКБ и най вече в Правилата на форума на МБКБ,скочи срещу новия потребител във форума щото "обиждал "140ката и когато ти казах ,че не е честно да поставяш френдовете си (визирайки мен тогава)в положението хем да са служебни лица,хем да се получава конфликт на интереси-ти какво направи?-ще ти кажа-нито ми се извини ,нито ми написа даже едно ЛС-ей така поне да кажеш -"абе Филко -избухнах малко ама ..еди кво си-примерно"....нееееее-ти написа една дъъълга тема как сме обидили Павката -и да му се извиним-без ИЗОБЩО да се консултираш с него има ли тои нужда от това извинение и дали не съм пък говорил вече с него,,,,и освен да му се извиним-да си признаем ,че не сме си свършили работата и едва ли не да си налягаме парцалите и да се стягаме у кръста-така ли беше?(така беше-въпроса е риторичен)
Айде-не влизах две седмици-мина ми-макар ,че бях наистина обиден от държанието ти-ама получи ли от мен ЛС със това колко съм ти обиден и че ми дължиш извинение-не-нали!
Влизам най накрая аз във форума -за да видя ,че ти пак си развяваш коня необезпокояван по безцеремонен начин със друг потребител-няма значение дали е пушката или сабята или квото и да е там-първия път когато те "издразних" с модерирането си -беше за съвсем непознат човек-което доказва ,че не съм пристрастен-..обаче-я си прочети първите постове и наичина по които пишеш ,и ги сравни със сегашните ти постове-не усещаш ли някаква промяна..нещо заповедническо и непреклонно и безапелационно не ти ли лъха от мненията ти...?!-ами аз ще ти кажа ,защото съм сигурен ,че през твоята призма са си точни-Да,колега Васо-ПРЕКАЛЯВАШ!!!-защото днеска ще е пушката...утре Мишо,,други ден потребителя Х,все някои ще каже нещо което не е спрямо твоите разбирания и какво-
Пак ли ще му кажеш-"бай ти Васо е прав!!!Помни ми думата!!!Чети за да се научиш!Слушай бай ти Васо!!!С това няма да се съглася никога!!!Нищо не разбираш!!"и прочее такива Бойковизми...като накрая ще завършиш със"Или аз или той-избирайте!!!-Аз съм такъв!!-Бай ви Васо е истински-той не се променя!!!Бай Васил дава,но и си иска своето!!! Такъв му е характера-свиквайте!!! "

....няма да ти развалям хатъра бе пич-действай-само ,че си спомняй ,че вече цели два форума са те баннали-разбира се ти си правия ,а не те и изобщо не те касаят,но се чудя дали някои от причините не са били "че вечно ти си правия"
Знам че такива плюсове минуси Титовци митовци и прочее дреболий не те касаят-къде се слагаме братче пред знанията и моженето ти ....обаче искам най честно да ти кажа-предпочитам да отида на майстор-да си дам парите за да си оправя проблем -отколкото ти да ми помогнеш и после да кажеш"аа ама когато ти помагах не говореше против мен",,,,щото ако беше поне малко със такт ,щеше да разбереш ,че нищо нямах против теб,а само към начина по които изразяваш себе си понякога и налагаш мнението си на другите,,,

но всичко написано горе вече е история-наистина съжелявам ,че ти го казвам ,но приятели като теб не искам да са около мен-ако ще трябва да помня всяка услуга която са ми правили за да ги боготворя вечно ,а те да ми се качват на главата-не мерси!!!
,,за мен последното ти мнение наистина беше шокиращо и точно в твой стил ти казвам:
аз повече с теб няма да се занимавам-пиши и прави каквото искаш-бъди "истински "колкото искаш ,но когато неминуемо доиде времето в което си тръгваш и оттук-си помисли..."абе дали всички са криви ,а само аз съм правия или има за какво да се замисля.."?

И настоявам да ми кажеш колко пари ти дължа за консултацията и амортизацията!!!
п.п.п.-Ааа забравих да спомена-на предстоящото ОС смятам да си подам оставката като Модератор-вече няколко години търпях подобни на тези негативизими-бях обвиняван в какво ли не(като в действителност има точно 4ри човека наказани от мен през ЦЕЛИЯ ми стаж като Модератор),по цели нощи съм висял за да успокоявам духовете на всякакви хора решили да избиват комплекси пред екрана,,опитвах се винаги да бъда честен и безпристрастен,,но в крайна сметка човек има граници-нали живота ми е радост и рози ,та трябва и тук да попивам негативизмите на всеки които е решил да бъде по по най...мерси ще кажа аз на такваз любов...
И преди време се бях зарекъл ,че тук трябва да стане като във нормалните форуми-за най малкото-наказание и после бан-че...и така щеше да се знае ,какво е позволено и какво не-а не да се получава ,даже така ,че най обикновен потребител във форума държи сметка на Модераторите -защо не го оставят да си нарушава Правилата ,понеже в мненията си се застъпвал за Мерцедес...баси...
Васо-ако аз бях ти-сега щях да кажа-"или аз или Васо-избирайте!!!"...
да ама не съм и няма да го кажа -Винаги си добре дошъл тук-пиши,прави каквото искаш-ако нарушаваш и някои сметне ,че има нужда от наказание-ще си го получаваш-но не от мен -от мен-от тук нататък-нищо...nada...
Сполай ти


п.п.п.п.п.
Сега -известно време след като написах това по горе...единственото нещо ,което е грешно в него е това ,че смятам да напусна като модератор-и не защото съм властолюбив и Модераторстването ми е най любимото нещо на земята ,а защото получих хубави думи на ЛС -от хора които никога не са ме виждали,с които никога не сме имали вземане даване,но въпреки всичко ме помолиха да не се поддавам на емоцията и да остана като необходим коректив във форума.
Благодаря на всички които ми писаха и наистина оценявам всичко което казахте... :allhail
Накрая искам да се извиня на всички ,които напоследък стават свидетели на такива грозни сцени тук във форума....случвало се е преди-няма да кажа ,че няма да се случи отново,но определено смятам ,че със всеки следващ път ще подобряваме нашата реакция и ще сведем щетите(от подобни негативизми) за почитателите и читателите на МБКБ до минимум.
Благодаря Ви и Ви поднасям личните си извинения!

Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 05 октомври 2011 - 18:00

  • 18
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#5972 shotgun600

shotgun600

    Майстор

  • Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 05 октомври 2011 - 20:01

По-трагичното е че ти заставаш зад един човек който никога не е мислил доброто на клубът,никога не е бил съгласен с действията ви и постоянно го е тиражирал пред всички с които се е срещнал или писал в нета - гарантирано от бай Васил!



Бай Васо, ти си един огромен демагог.

Ти си този,който плюеше по клубния форум,защото те бяха баннали /даже май два пъти/
преди да отидеш във форума на Добрин.
Мен не са ме банвали,защто никога не съм създавал проблеми.
/като изключим богомилския форум/.

Да говориш,че никога не съм мислил доброто на клуба и т.н. е повече от грозно.
Порво ,мен никога не ме е интересувал,който и да е форум. Дреме ми на онази работа и за форума на
Добрин, и за клубния форум.
Точно заради това, твойте обвинения,че съм действал като агент на ДС от 6то са просто абсурдни.

На мен ми пука за хората,които харесвам в тези форуми и заради които ги посещавам.

Огромен пример за това е възхищението ми към BENZBOSS,заради който си бих камшика оттук като го баннаха.
Друг огромен пример беше възхищението ми към теб самия, заради което отново започнах да влизам тук
след като те баннаха от форума на Добрин.

Аз съм там,където са приятелите ми и хората,които уважавам и не ми дреме за самите форуми.

Да ,привиквал съм хора оттук, да дойдат в другия форум,но не защото съм работил против този форум,
ами защото примерно са пуснали тема с проблем,но тук никой не им е отговорил. Пусках им ЛС - "Ако искаш ела и пусни същата
тема в другия форум" ,защото ти и боса сте били там и сте могли да помогнете.

Сега правя точно обратното. Хората във форума на Добрин постоянно питат къде се правят срещите и защо не се правят срещи.
Веднага им пускам ЛС,че срещи се правят,но не в този форум ,ами в клубния и им казвам как да го намерят,за да
сме все повече и повече. Казвам им също къде и кога са срещите.

Със съжаление казвам,че ти си по-долен и от най-омразния ми човек из Мерцедес обществото - Богомил.
  • 9

#5973 a_atanasov

a_atanasov

    Майстор

  • Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:114445

Публикувано 05 октомври 2011 - 20:06

Колеги, днес имам годишнина от сватбата. Вече 14 години как жената ме търпи.
Пожеланията и поздравленията, ако има, ще ги чета утре.
Ае наздраве.
  • 0

#5974 Майсторо

Майсторо

    Чирак

  • Потребители на форума
  • 212 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Благоевград
  • Автомобил:
    W212 E 250 CDI 2011 ELEGANCE Е 290 TURBO DIESEL 1999 CLASIC
    NISSAN MIKRA 1.3 NCVT avtomatic
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 октомври 2011 - 20:09

Колеги, днес имам годишнина от сватбата. Вече 14 години как жената ме търпи.
Пожеланията и поздравленията, ако има, ще ги чета утре.
Ае наздраве.

Наско да сте живи и здрави ! Имаш моите най-искренни пожелания !
  • 0
НПубликувано изображение НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА

#5975 Pe6o666

Pe6o666

    極真会館

  • Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 октомври 2011 - 20:28

И от мен честито!
Още много по толкова! :coolgrin
  • 0

#5976 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

    Член на МБКБ

  • Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 05 октомври 2011 - 20:38

Колеги, днес имам годишнина от сватбата. Вече 14 години как жената ме търпи.
Пожеланията и поздравленията, ако има, ще ги чета утре.
Ае наздраве.

Само мога да ти сваля шапка брат...аз две не можах да изтърпя ,а ти 14 години споделяш всяка част от живота си с друг човек...само които не го е изживял =той не знае какви усилия коства понякога.
ЧЕСТИТО и да илядите както се казва
Желая Ви много усмивки и семейно щастие :beer
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#5977 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

    Член на МБКБ

  • Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 05 октомври 2011 - 20:42

.....................

.......................

..............................


Сега-от тук нататък-всички участници ПО ТАЯ тема-ако обичаме на ЛС-не мисля ,че е нужно да задължаваме всички останали да четат нашите негативни емоции един към друг-аз казах каквото мисля,Пушката е казал също-бай Васил също-
Ако после някои иска да добавя още -на ЛС
Това е положението(удивителна!)
Поздрави
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#5978 MERCEDES-230

MERCEDES-230

    Чирак

  • Потребители на форума
  • 247 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:София
  • Интереси:"Дѣлото е свѣто! Проклети бѫдете, ако не продължите борбата
  • Автомобил:
    MERCEDES-230-E .124-м-102
    Е-350-CDI-4 matic.............

Публикувано 05 октомври 2011 - 21:02

Колеги, днес имам годишнина от сватбата. Вече 14 години как жената ме търпи.
Пожеланията и поздравленията, ако има, ще ги чета утре.
Ае наздраве.


честито Атанасов
аз скоро ще чествам 20 годишен юилей.
малееееееееееееееееее
какп съм могълллл 20 дълги години.
:beer :beer :beer :beer :beer :beer :beer
  • 0
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано изображение

#5979 LiL

LiL

    Firestarter

  • Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Пол:Жена
  • Град:София
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 октомври 2011 - 21:27

Честито, Атанасов.. :welldone
Да продължавате все така да се обичате..твоето семейство е прекрасно, имах възможността на предния събор да пообщувам и със съпругата ти и с детенце...Много ви се радвам!
  • 0

#5980 Вай Басо

Вай Басо

    Бамбашка!

  • Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

    http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 октомври 2011 - 07:15

До господата които твърдят че съм баннат в 2 форума...

Не бай Васо не е банван в два форума ами само във форума на Пелтеков,като умишлено ги провокирах за да се махна от там и това го знае всяко хлапе! Да,да,да! Да не забравяме че там отново защитих едно 16 годишно момче.

Филипе,говориш ми за пари. Добре! На мен не ми ги предлагай.... ами ги дай на някой в нужда,щом толкова искаш.
Асен бос,няма да го коментирам защото не е тук. Добавката ти за него не е уместна,защото с 300км мога да я опровергая и да те накарам да се чудиш верно ли е и как е възможно всичкото това. Да!

А до момченцето Пушчица: Тук никога не съм имал бан! Ае вземи и си свери часовника! ....отново си неподготвен. :pc-gamer
Разправял съм бил...хахаххахахаа! Интригантстваш лъжейки! Клуба е еди как си,хората там са такива,членството е еди как си....и кви ли не други тъпотий. Чий думи са това бе? Не са ли твой?

Знаеш ли кога си промених мнението за теб? Когато започнах да ходя по срещите тук! Когато видях колко хубави хора има тук! Когато в следствие на това прецених че си плещил без покритие и без да познаваш никого тук. Е те тогава разбрах какво представлява същината ти. Знаеш ли? Аз наблюдавам действията на непознатите,виждам и преценям дали има нужда да ги "познавам" и често ги отрязвам когато най-малко очакват. Така и с тебе!

п.с
По отношение намесата ми в подкрепа на Павката,Филипе. Да знам че от това те заболя,усетих го...но не съжалявам че го подкрепих.....човека е много истински с мен и е човек с когото даже ми е кеф да споря и да си другарувам... Има хора които умеят,но има и такива които си мислят че умеят. Намесвам го понеже ти го споменаваш и имам какво още да добавя...но ще ти го спестя.

Не си мисли че винаги имаш право. Не плюсовете определят нещата а усмивките и обажданията от болшенството на които все още имам честта да се радвам. :whistle2

А пък и ако трябва да се позовем на плюсовете,в моя профил има какво да се види. Имам и спомен че се махнаха минусите...но това е друга тема и по нечий критерий отново ще подкладе кавга.

Здраве,успех,късмет и с Бог напред!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3


Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

 

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
 


#5981 mradulov

mradulov

    Член на МБКБ

  • Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 06 октомври 2011 - 07:31

Бай-Василе, Самурай Джак,
Бих желал да ви обърна внимание, че заради виртуална(форумна) кавга, разтурихте едно красиво и реално приятелство.
Като абаолютно безпристрастна страна във вашия спор ви казвам, че и двамата имате виртуални трески за дялане, докато реално сте прекрасни хора.

Доволни ли сте, че успяхте да усерете зародилото се реално приятелство зяради виртуален спор?

Ако продължаваме така, скоро няма да има срещи, ще си живеем тук и ще пием бира чрез емотикони. Харесва ли ви?
  • 5
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#5982 Вай Басо

Вай Басо

    Бамбашка!

  • Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

    http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 октомври 2011 - 07:42

Като абаолютно безпристрастна страна във вашия спор ви казвам, че и двамата имате виртуални трески за дялане, докато реално сте прекрасни хора.


:) Няма как да бъдем идеални Мишо.....би било странно. Аз не мисля че има кавга. Ако имаше,неминуемо аз щах да имам..,.както казва Илийката 'бан'ан' :welldone

Да оставим нещата в ръцете на реалноста.......
  • 0


Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

 

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
 


#5983 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

    Член на МБКБ

  • Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 06 октомври 2011 - 18:21

Зимата иде....а аз не отидох на риба...
мамка му..
(хайку)
:tequilla:
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#5984 Blond

Blond

    Член на МБКБ

  • Членове на клуба
  • 3954 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:София
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI facelift

Публикувано 06 октомври 2011 - 18:31

Зимата иде....а аз не отидох на риба...
мамка му..
(хайку)
:tequilla:

Обади се да идем,
вземи въдици,
бирата от мен.
(и това става за хайку май :android_smile )
  • 0

#5985 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

    Член на МБКБ

  • Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 06 октомври 2011 - 18:45

Обади се да идем,
вземи въдици,
бирата от мен.
(и това става за хайку май :android_smile )

...зима иде...(във събота по точно)

...п.п.-ся изчислих ,че средно прекарвам 70-100 часа във форума месечно.... :android_con ...баси...
ще си наложа лимит
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)




1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни