Към съдържанието

  •  

Снимка
- - - - -

Централното замина


  • Please log in to reply
16 мнения по тази тема

#16 cooler

cooler

    Чирак

  • Потребители на форума
  • 69 Мнения:

Публикувано 25 декември 2008 - 13:37

Честита коледа на всички, да сте живи и здрави вие и всички хора около вас. И разбира се да юркате машините пълноценно.
Следват резултатите: Разглобих си аз тавана както си знам, гледам тръбички кабелчета-всичко наред. Има снадка на вакуума точно над антената се пада горе долу, разделих я , надувам, смуча - държи и не пуска грам въздух. Разглобих тапицерията на задната врата ( проблемите първоначално си бяха два-централното и механизма за дозатваряне на задния капак), прегледах всички електрически връзки за течове по тях, някакви корозии ама няма и следа от такова нещо. И тогава разбира се най-накрая по стар наш обичай погледнах бушоните. Разбира се един от тях бе изгорял и точно този който е за централното, за механизма за задната врата и за още няколко неща. След смяната всичко тръгна като по вода и започнах обратния процес по събирането на интериора. След като успешно завърши този процес затварям задната врата и курец! Нема никой! Бушона отново заминал, смених го и не изгоря в ръцете ми. Сега системата работи, а за мен единственото обяснение е че когато са монтирали музиката ( има пищялки закачени за кората на тавана и за да я сваля ги демонтирах всеки път) , та когато са я инсталирали винтовете окъсяват някой кабел и бушона заминава. За сега мисля да я оставя така защото работи и ако стане пак разправия да ги сваля тези пищялки. Ако не като се затопли пак ще сваля тази кора и ще наместя всичко както си му е реда. Между другото този автомобил имаше проблем с осветлението в салона и багажното и той възникна при предишния собственик. Резултата беше че алармата се включваше сама когато реши. А този същия бушон е и за това осветление. Може би проблемите са навързани. Та така, за сега нещата станаха, благодаря ви още веднъж.
Изводите: Не започвайте като мен отзад напред (въпреки че тоя случай май е леко изключение). И другото е че май е добре човек да сваля акумулатора при таки манипулации.
Наздраве!
  • 0

#17 BENZBOSS

BENZBOSS

    Майстор

  • Потребители на форума
  • 6668 Мнения:
  • Пол:не е посочено

Публикувано 25 декември 2008 - 17:19

:beer: :icon_coolgrin: Кьсметлия си нали знаеш,моите когато клякат все е било сериозно,никога бушон.Дано нямаш повече проблеми
  • 0
.




0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни